Razboi în Ucraina

Războiul din Ucraina ar trebui să dureze 15 zile, arată documente secrete rusești – FOTO/DOCUMENT

Publicat: 03 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Războiul din Ucraina ar trebui să dureze 15 zile arată documente secrete rusești - FOTODOCUMENT
Militarii ruși ar trebui să încheie războiul din Ucraina în 15 zile

Războiul din Ucraina ar trebui să dureze 15 zile, susțin cei din armata din Ucraina. Aceștia ar fi obținut mai multe documente secrete rusești care susţin această idee. În Ucraina este a opta zi de conflict cu Rusia, iar trupele armatei rusești avansează spre mai multe poziții cheie din țara invadată.

Din aceste considerente se dau lupte grele în mai toate orașele mari din Ucraina. Asta în condițiile în care ONU a declarat recent că în 7 zile de conflict au ieșit din Ucraina peste 1 milion de refugiați. Oficialii se așteaptă ca numărul să crească până la o valoare de 4 milioane de persoane.

Războiul din Ucraina ar trebui să dureze 15 zile, susțin documente secrete rusești

De la începutul conflictului din Ucraina au fost deschise mai multe fronturi. Pe de o parte există războiul clasic, iar pe de cealaltă parte războiul informaționali. Au fost lansate mai multe atacuri cibernetice de către diverse grupări de hackeri internaționali care sunt de partea Ucrainei. În acest context, documentele secrete rusești arată faptul că războiul din Ucraina ar trebui să dureze 15 zile.

Vorbim despre faptul că documentele aparțineau Brigăzii 810 a Flotei rusești din Marea Neagră. Acestea arată faptul că misiunea lor ar trebui să dureze circa 15 zile. Documentele mai arată faptul că ordinul de invazie a fost aprobat pe data de 18 ianuarie și că intervalul conflictului era 20 februarie – 6 martie. Nu sunt singurele documente care au intrat în posesia armatei din Ucraina. Mai sunt tabele care au indicative de apel sau semnale de control. Unele documente mai arată și hărți compleze, misiuni de luptă dar și lista personalului care participă la invazie.

Reprezentanții armatei ucrainiene au precizat faptul că unii prizoneri le-au spus că s-au rătăcit și că ei au venit să studieze în Ucraina. Autoritățile au explicat că documentele vor fi folosite pentru a combate atacurile trupelor rusești dar și ca probe pentru Tribunalul Internațional de la Haga.

Care este situația din Ucraina

Situaţia din Ucraina este în continuare extrem de dificilă. Pe plan extern, ucrainienii se bucură de suportul a unei bune părți din lume, excepție sunt India care s-a abținut rezoluției ONU, dar și China care a adoptat o poziție care nu condamnă acțiunile rusești.

Patru explozii majore au luminat cerul nopții de la Kiev. Nu este clar care au fost țintele atacului sau dacă au existat victime. Rusia își intensifică atacurile asupra orașelor cheie ucrainene – cu lupte furibunde în nord, est și sud. Forțele ruse au preluat controlul asupra Hersonului în sud – primul oraș important care a căzut. Primarul orașului a explicat faptul că nu poate să își ia răniții de pe străzi din cauza bombardamentelor.

Pe plan sportiv au fost adoptate alte sancțiuni. De exemplu, sportivii ruși și belaruşi au fost interziși de la Jocurile Paralimpice de iarnă. Asta în condiţiile în care în aceste momente echipele de fotbal rusești au fost banate de la toate competițiile internaționale.

Pe de altă parte, în cele 7 zile de război, Organizația Națiunilor Unite spune că un milion de refugiați au plecat din Ucraina în țările vecine. Deci, este de urmărit dacă documentele secrete rusești vor fi confirmate iar războiul din Ucraina ar putea dura 15 zile.

 

Adauga un comentariu