Cultural

Regina Sofia a Spaniei a ajuns de urgență la spital. Care este starea acesteia de sănătate

Publicat: 12 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Regina Sofia a Spaniei a ajuns de urgență la spital. Care este starea acesteia de sănătate
Regina Sofia a Spaniei a ajuns de urgență la spital după ce a avut mai multe probleme de sănătate

Regina Sofia a Spaniei a ajuns de urgență la spital după ce a acuzat mai multe stări de rău. Starea ei s-a deteriorat și a necesitat îngrijire specială.

Care este starea ei actuală și ce se întâmplă cu evenimentele regale programate.

Regina Sofia a Spaniei a ajuns de urgență la spital

Regina Sofia a Spaniei a fost adusă de urgență la spital, după ce a prezentat simptome de rău. Ea se confruntă cu o infecție a tractului urinar, care s-a înrăutățit în ultimele zile. Medicii au intervenit imediat pentru a o trata și deja i-au comunicat un diagnostic.

Starea pacientei s-a ameliorat deja semnificativ, dar a necesitat spitalizare peste noapte pentru monitorizare suplimentară. Investigațiile medicale sunt în curs de desfășurare pentru a determina cauza exactă a incidentului, însă pronosticul este unul favorabil și se anticipează o recuperare rapidă.

Din cauza unor probleme de sănătate, Regina a fost nevoită să anuleze o serie de angajamente oficiale programate pentru următoarea perioadă. Vizita la banca de alimente din Huesca, planificată pentru 12 aprilie, a fost amânată pentru a permite Reginei Sofia să se concentreze pe recuperare.

Partenerul Reginei Sofia, fostul Rege Juan Carlos al Spaniei, este sub atentă supraveghere medicală. El este spitalizat de ceva timp la Clinica Internațională Ruber din Madrid, iar copiii se asigură că beneficiază de cel mai bun tratament din partea specialiștilor.

Prințul și-a vizitat mama la spital

Pe măsură ce informațiile despre starea de sănătate a mamei sale au devenit mai grave, Regele Felipe a continuat să-și îndeplinească obligațiile publice regale, inclusiv întâlnirea cu militari la Palatul Regal din Madrid. El gestionează totul cu responsabilitate și nu uită de importanță mamei sale în viața sa.

La începutul zilei de ieri, Regele Felipe a fost surprins în imagini sosind la Clinica Internațională pentru a-și vizita mama și a o sprijini în timp ce continua tratamentul. A stat acolo o perioadă, după care s-a întors acasă.

Deși a renunțat la tron de mai mulți ani, Regina Sofia a continuat să participe la numeroase evenimente regale publice de la retragerea sa. Căsătorită cu Juan Carlos cu ani înainte, viața sa a luat o turnură complet diferită odată cu ascensiunea sa la tronul Spaniei în 1975.

Deși aparițiile publice ale Reginei Sofia s-au diminuat semnificativ de la abdicarea sa, ea rămâne o figură activă, implicată în numeroase proiecte chiar și după retragere. Luni, fosta regină a participat la o înmormântare la Madrid, alături de soțul ei, fostul rege Juan Carlos, prezența lor stârnind interesul publicului.

Aparițiile publice comune ale Reginei Sofia au devenit din ce în ce mai rare în ultimii ani, sugerând o dorință de liniște și o retragere din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, surpriza a venit când, la scurt timp după ultima sa apariție, s-a aflat că a fost internată de urgență la spital.

Familia regală spaniolă a anunțat că încă nu a fost stabilită o dată pentru externarea Reginei Sofia de la Spitalul Internațional Lebert din Madrid. Potrivit declarațiilor oficiale, decizia va depinde de evoluția stării sale de sănătate și de progresul recuperării.

Din nefericire, Regina Sofia a Spaniei a ajuns de urgență la spital după ce a avut mai multe probleme de sănătate.

Adauga un comentariu