Diete si regimuri

Retete de slabit cu lamaie: 3 variante simple si eficiente

Publicat: 05 mart. 2021
lamaie
puteți bea suc de lămâie diluat cu apă fierbinte sau călduță ori de câte ori este posibil.

Lămâia este un citric acid. Permite în special intarirea sistemului digestiv, digerarea lipidelor și scăderea nivelului de zahăr prezent în sânge. A fost recunoscută mult timp ca un aliat de slăbire. Acest lucru se datorează numeroaselor vitamine și antioxidanți pe care îi conține, inclusiv flavonoizi: ajută organismul să elimine toxinele proaste, să acumuleze excesul de grăsime și să ardă calorii. De asemenea, determină stomacul să producă mai mult suc gastric și, prin urmare, să descompună alimentele mai repede.

Datorită acțiunii sale diuretice naturale, lămâia ajută și la eliminarea toxinelor prin rinichi și căile urinare. Și, deoarece este foarte scăzut în calorii (100 de grame de pulpă proaspătă ne oferă mai puțin 35 de calorii), este foarte recomandata ca însoțitor al unei diete de slăbire.

În cele din urmă, prezența pectinei, o fibră solubilă, ajută la combaterea dorinței de a mânca. Reduce astfel senzația de foame.

Retete de slabit cu lamaie: 3 variante simple si eficiente

Există diferite moduri de a încorpora lămâia în dieta ta. Se bea toată ziua, ca infuzie înainte de mese.

Ideea 1: bea suc de lămâie pe tot parcursul zilei

Pentru a echilibra nivelul de ph, se recomandă sucul de lămâie, dar nu există dovezi care să susțină această idee. Într-adevăr, concepția greșită că ar fi eficient să beți suc de lămâie pe stomacul gol la trezire, înainte de micul dejun, nu este neapărat adevărată, deoarece pH-ul corpului este mai acid la trezire.

O modalitate bună de a ajuta organismul este însă să bei ceai de lămâie cu o jumătate de oră înainte de fiecare masă.

Sucul de lămâie diluat în apă călduță, băut pe stomacul gol sau nu, este un sfat excelent pentru a profita de puterile de slăbire ale lămâii. Și facilitează eliminarea grăsimilor!

De asemenea, puteți bea suc de lămâie diluat cu apă fierbinte sau călduță ori de câte ori este posibil.

Ideea 2: înlocuiți sucurile cu limonadă naturală sau suc de lămâie

Limonada cu lămâie, însoțită de miere, este alternativa perfectă la sucuri, deoarece, pe lângă faptul că este răcoritoare și gustoasă, ajută corpul să ardă grăsimile.

Ideea 3: începeți o dietă de slăbire pe bază de lămâie

Consumul unei diete cu lămâie vă va ajuta să absorbiți o cantitate mică de calorii, oferind în același timp nutrienți buni corpului dumneavoastră.

Însoțirea activității fizice cu o dietă pe bază de lămâie vă va ajuta, de asemenea, să slabiți.

Dieta cu lămâie

Una dintre cele mai renumite diete pentru slăbit este dieta cu lămâie care constă în încorporarea lămâii în toate mesele, timp de 7 zile.

Acesta își propune să faciliteze digestia, să elimine grăsimile pentru a pierde în greutate și să fi mai tonifiat.

Prin urmare, este vorba de includerea lămâii în meniu: în sosuri sau feluri de mâncare, ca infuzie, ca desert etc.

Pentru ca această dietă să înceapă bine, totuși, trebuie să vă stabiliți primele două zile cu meniuri lipsite de amidon, compuse din legume și foarte sărace în carbohidrați.

Aceste prime două zile sunt cele mai grele, deoarece trebuie doar să ajungeți la un număr de aproximativ 1000 de calorii.

Zilele următoare vă permit să încorporați mai mulți carbohidrați și proteine, ajungând la 1.500 de calorii pe zi. În restul dietei, trebuie să consumi multe legume, fructe în loc de zaharuri și să desfășori o activitate fizică. Gustarile ar trebui, de asemenea, să fie minimizate.

Adauga un comentariu