Local

Scene de coșmar la Iași. O femeie este căutată de polițiști după ce concubinul i-a pus gând rău

Publicat: 11 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scene de coșmar la Iași. O femeie este căutată de polițiști după ce concubinul i-a pus gând rău
Mai mulți polițiști au plecat în căutarea unei femei care a fost lovită cu un baltag, iar mai apoi a fost obligată de agresor să îl însoțească

Clipe de coșmar pentru o femeie din Iași. Concubinul său a lovit-o cu un baltag, apoi a obligat-o să îl însoțească la ieșirea din sat

Tragedie evitată la milimetru la Iași. O femeie a fost bătută de concubinul ei cu un baltag, iar mai apoi a fost obligată să îl însoțească pe agresor, departe de casă. Polițiștii au fost alertați de către fiica femeii și așa au început căutările.

 „La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Iași au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită cu un baltag de concubinul său, iar apoi ar fi fost obligată să plece cu acesta în extravilanul comunei Schitu Duca. Imediat a fost constituită o echipă complexă de polițiști, coordonată de șeful Secției nr. 1 Poliție Iași, fiind demarate căutările și investigațiile. Nici femeia, nici bărbatul nu au răspuns apelurilor telefonice făcute, fiind într-o arie fără semnal. Pe parcursul activităților de căutare, a fost folosit un câine de urmă. La un moment dat, femeia ar fi reușit să-și sune fiica de pe telefonul bărbatului, spunându-i zona în care se deplasează. Bărbatul a fost interceptat de polițiștii care, în urma controlului corporal, au găsit un baltag și un cuțit”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul pe nume Cristian Panaitescu a fost arestat.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, viol, lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe, în vederea luării măsurilor legale care se impun. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași. La data de 9 octombrie a.c., bărbatul reținut a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Astfel, bărbatul a fost reintrodus în Arestul IPJ Iași”, au mai completat polițiștii ieșeni.

Dacă va fi găsit vinovat, ieșeanul riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor.

Adauga un comentariu