Titlurile zilei

Stenograme incendiare, în cazul clanului Gangal, la Iași! Sex pe bani grei, în locuințe de lux (Exclusiv)

Publicat: 21 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Stenograme incendiare în cazul clanului Gangal la Iași Sex pe bani grei în locuințe de lux Exclusiv
Trei membri ai clanului interlop Gangal au fost condamnați definitiv de judecătorii ieșeni, pentru trafic de persoane

Stenograme incendiare, în cazul clanului Gangal, la Iași! Trei membri ai clanului interlop Gangal au fost condamnați definitiv de magistrații ieșeni. Astfel, Curtea de Apel Iași a respins recent apelurile formulate de Constantin, Bogdan și Gabriela Gangal. Cei 3 fuseseră pedepsiți de Tribunalul Județean pentru trafic de persoane

Trei membri ai clanului interlop Gangal au fost condamnați definitiv de magistrații ieșeni. Astfel, Curtea de Apel Iași a respins recent apelurile formulate de Constantin, Bogdan și Gabriela Gangal. Cei 3 fuseseră pedepsiți de Tribunalul Județean.

Așadar, Gabriela Gangal (48 de ani) a primit o pedeapsă de 4 ani de închisoare, în timp ce ceilalți doi membri ai clanului au fost condamnați la 7 ani și 8 luni de temniță, respectiv 6 ani de pușcărie. Acuzațiile aduse în acest caz au fost cele de trafic de persoane și trafic de minori.

Constantin, Bogdan și Gabriela Gangal, acuzați de trafic de minori

Cei 3 membri ai clanului Gangal au fost trimiși în judecată pe 31 octombrie 2019. Astfel, Constantin, Bogdan și Gabriela Gangal au fost acuzați de trafic de persoane și trafic de minori.

„În perioada iunie-octombrie 2018, împreună cu alții, inculpatul a recrutat-o prin inducere în eroare și, profitând de starea de vădită vulnerabilitate în care se afla, a transportat-o, transferat-o și exploatat-o prin obligarea la practicarea prostituției în municipiile Iași și București pe persoana vătămată minoră D.B. Totodată, în perioada iulie – decembrie 2018, împreună cu alții, a recrutat-o prin inducere în eroare, și profitând de starea de vădită vulnerabilitate în care se afla, a primit-o și a transportat-o în scopul exploatării prin obligarea la practicarea prostituției, exploatare ce a avut loc ulterior în mai multe orașe din Marea Britanie (Leeds, Bolton, Chester și Preston) pe persoana vătămată F.F.”, au afirmat oamenii legii.

Ei au adăugat că, și în cazul celorlalți doi inculpați, situația este similară. Aceștia ar fi ademenit diverse tinere pe care le-au convins să practice prostituția fie în Iași, fie în București, fie în Anglia. După o sesizare, anchetatorii au efectuat cercetări și i-au dus pe suspecți la audieri. Acolo, cei 3 membri ai clanului Gangal (cei doi soți și fiul lor – n.r.) au negat comiterea faptelor.

200 de lei un act sexual cu finalizare și 400 de lei pe oră

Anchetatorii afirmă că, deși, la început, una dintre victime era confuză, Gabriela Gangal i-a indicat ce trebuie să discute cu clienții și ce tarife trebuie să perceapă în schimbul relațiilor sexuale, respectiv de 200 de lei un act sexual (oral, normal) cu finalizare și 400 de lei pe oră, ambele protejate.

„Persoana vătămată a indicat faptul că, în perioada în care a locuit cu familia Gangal, a asistat la mai multe discuții dintre membrii acesteia din care a reieșit faptul că ei se ocupau de traficul de persoane de mai mult timp, atât în România, cât și în Anglia sau Germania. După circa două săptămâni, persoana vătămată a fost mutată într-un apartament din cartierul Galata, unde a practicat prostituția în folosul grupării infracționale. Aceasta a menționat faptul că, în apartamentul respectiv, mai practicau prostituția și alte fete”, au subliniat anchetatorii.

„Bună, sunt o fată sexy și brunetă! Te aștept în locația mea de lux”

Oamenii legii spun că au fost date anunțuri matrimoniale pe site-uri precum publi24.ro. „Unul dintre anunțuri a fost postat în municipiul Iași. Anunțul respectiv a fost postat cu următoarea descriere-text:

„Bună, sunt o fată sexy și brunetă! Am 1,60 m, 52 kg, am 20 de ani, sunt o fată stilată, cu bun simț și te aștept la locația mea de lux! Seriozitate maximă! Numărul de telefon… Te aștept cu drag! Vă pup dulce!”. Anunțul a fost postat pe data de 3 noiembrie 2017 și a suferit ultima modificare pe data de 8 ianuarie 2019, dar a prezentat activitate până pe data de 12 octombrie 2018, sub formă de încărcare credite pe cont, în scopul promovării anunțului”, au constatat oamenii legii.

Aceștia au adăugat că unele tinere au încercat să fugă, dar, în cele din urmă erau prinse și aduse înapoi pentru a practica prostituția.

Stenograme incendiare, în cazul clanului Gangal, la Iași!

Anchetatorii au arătat cum diverse tinere erau convinse, fie blând, fie prin constrângeri, să practice prostituția. Victimele primeau telefoane prin care să comunice cu potențialii clienți, iar, pe site-uri de profil, erau date anunțuri matrimoniale cu numerele respective. În cadrul dosarului ce îi privește pe Constantin, Bogdan și Gabriela Gangal, oamenii legii au efectuat și interceptări. Astfel, stenograme incendiare au apărut în cazul de prostituție de la Iași.
Pe 5 septembrie 2018, la ora 12:49:16, I.L. este contactat de către victima D.B. și poartă următoarea discuție:

„I.L.: – Da’ ce faci, nebunelea?
D.B.: – Ce să fac, am pus și eu hainele la spălat aicea, bag p..a în mă-sa! (…)
I.L.: – Dar C. ți-a luat casa sau tu?
D.B.: – Eu am luat-o.
I.L.: – Și cum de au dat de tine?
D.B.: – Măi, dacă eu, când am venit cu taxiul, m-a lăsat mașina de la B. aici în față, ea a ieșit afară, ducea gunoiul! Vai de viața mea!
I.L.: – Dar eu nu te înțeleg, cum dracu’ ai plecat tu din casă acolo, am început să râd singurel, ziceam unde e bine nu e de mine! Nu puteai să spui: „Măi, eu plec oleacă, câteva zile, am treabă o săptămână!”, ai înțeles?
D.B.: – Dar nu ți-am zis că îs handicapată?!”

„Am făcut aproape 30 de milioane azi, de la 12 până acum!”

În ziua de 8 septembrie 2018, la ora 22:49:12, I.L. este contactat de D.B. și poartă următoarea discuție:

„I.L.: – Da!
D.B.: – Alo, dar ce faci?
I.L.: – Mâncam.
D.B.: – Ah! Poftă bună!
I.L.: – Mersi, și ție la fel!
D.B.: – Ah! P…a, n-am mâncat, de acum trebuie să mănânc.
I.L.: – N-ai mâncat nimic?
D.B.: – N-am avut timp deloc azi. Am avut prea multă treabă, nu mai pot.
I.L.: – Uăi, băiatule!
D.B.: – Am stat… am făcut aproape 30 de milioane azi, de la 12 până acum!
I.L.: – 30 de milioane ai făcut?!
D.B.: – Da!
I.L.: – Bravo! (…) Înseamnă că merge treaba acolo, ah?
D.B.: – Măi sunt 60 de fete, în tot orașul (Iași – n.r.), aici.
I.L.: – Și cât plătești casă acolo?
D.B.: – 180.
I.L.: – Și acolo e scumpă casa! (…) Băieții, unde sunt băieții?
D.B.: – Afară. Eu stau într-o cameră și asta are client acum.
I.L.: – Ai rămas singură?
D.B.: – Da. Și stau în casă.”

„În altă parte merge și la Iași nu merge nimic!”

În ziua de 25 septembrie 2018, la ora 13:18:53, I.L. este contactat de o fată, X, și poartă următoarea discuție:

„I.L.: – Ce-ai făcut?
X.: – Eu?! Dar ce să fac, atunci te sunasem c-am ajuns în Iași! Am văzut că n-ai răspuns, a doua zi am plecat!
I.L.: – Mhm! Se fac bani la B.?
X.: – Da!
I.L.: – Se fac?
X.: – Da, ei du-te, c-aseară am ajuns, și-am făcut deja 16 milioane!
I.L.: – Cum p..a mea, în altă parte merge și la Iași nu merge nimic?!
X.: – Nu mai merge, măi, nu mai merge deloc, pentru că aici îs numai, știi, țărănuși din ăia, care, dacă le spui că atât te costă și te costă în plus așa, nimeni nu comentează! Se vede că ei nu se câcâie ca la noi, că voi cu ce rămâneți în plus! Uite, ieri, unul, pe un număr, mi-a dat 2 milioane jumate și mi-a mai dat 50 de lei de la el, știi, adicătelea că nu știu ce, ești drăguță, așa…”.

Astfel, procurorii au atașat aceste stenograme incendiare, în cazul clanului Gangal, în dosarul de prostituție de la Iași.

Adauga un comentariu