Mozaic muzical

Supermodelul Chrissy Teigen şi cântăreţul John Legend, sfâşiaţi de durere. Al treilea copil al cuplului a decedat la naștere

Publicat: 02 oct. 2020
Chrissy Teigen şi cântăreţul John Legend in spital
Supermodelul Chrissy Teigen şi cântăreţul John Legend au pierdut al treilea copil. Din cauza unor complicaţii cel de-al treilea copil al cuplului a decedat la naștere.

Veste cruntă venită din SUA. Supermodelul Chrissy Teigen şi cântăreţul John Legend au pierdut al treilea copil. Din cauza unor complicaţii cel de-al treilea copil al cuplului a decedat la naștere. Chrissy Teigen a anunțat pierderea suferită într-o postare sfâșietoare pe Instagram.

“Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi, o durere pe care nu am mai simțit-o până acum. Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda a pungi și pungi de transfuzii de sânge. Nu a fost suficient. Nu ne-am decis cum ne vom numi copiii decât imediat după naștere, chiar înainte de a ieși din spital. Dar, dintr-un anume motiv, acestui micuț am început să-i spunem Jack. Așa că întotdeauna va rămâne Jack. Jack s-a străduit atât de tare să devină o parte din mica noastră familie și întotdeauna va fi. Pentru al nostru Jack, îmi pare rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate și că nu ți-am putut oferi casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Întotdeauna te vom iubi”, spune Chrissy Teigen.

Postarea este însoțită de imagini în care fotomodelul apare pe patul de spital, alături de soțul ei.

“Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați trimis rugăciunile și energia voastră pozitivă. Simțim iubirea voastră și o apreciem cu adevărat. Suntem atât de recunoscători pentru viața pe care o avem. Pentru minunații noștri copii, Luna și Miles, pentru toate lucrurile pe care le-am putut experimenta până acum”, a mai spus fotomodelul.

Supermodelul Chrissy Teigen şi cântăreţul John Legend au apelat în trecut la fertilizarea în vitro

În încercările sale din trecut de a rămâne însărcinată, Chrissy a ajuns într-un final la procesul de fertilizare în vitro care însă le-a dat multe emoții ei și soțului său.

„În legătură cu fertilizarea în vitro, nu am primit niciodată mai multe cuvinte frumoase de încurajare în viața mea. Sunteți grozavi”, le-a transmis frumoasa vedetă pe contul său de socializare.

Este foarte bine cunoscut faptul că, în trecut, John și Chrissy au ales sexul copiilor în privinţa sarcinilor precedente.

Chrissy și-a dorit ca soțul său să devină tată de fetiță și a știut din prima clipă faptul că acesta va fi cel mai bun tătic pentru copilul lor.

Cei doi mai au o fetiță născută în 2016 și un băiețel care a venit pe lume în anul 2018.

Fiica lui Steve Irwin va avea un copil cu Chandler Powell

Bindi Irwin, fiica lui Steve Irwin, este de asemenea însărcinată ca şi soţia lui John Legend, Chrissy Teigen.

Fiica lui Steve Irwin a confirmat zvonurile cu privire la sarcină şi a declarat că aşteaptă cu nerăbdare primul său copil alături de soțul ei, Chandler Powell.

Bindi Irwin este însărcinată. Fiica lui Steve Irwin va avea un copil cu Chandler Powell

Anunţul despre sarcina a fost făcut într-o postare făcută de Bindi Irwin pe pagina de Instagram „Baby Wildlife Warrior până în 2021. Chandler și cu mine suntem mândri să anunțăm că vom avea un copil!”, a scris fiica lui Steve Irwin pe pagina proprie de socializare.

Frumoasă Bindi se afla în primul trimestru al sarcinii.

”Este o onoare să împărtășim acest moment special din viața noastră cu voi. Deși sunt încă în primul meu trimestru, ne dorim să fiți alături de noi încă de la începutul acestui nou capitol din viața noastră”, a mai scris Bindi Irwin.

Bindi Irwin, fiica lui Steve Irwin, a ţinut de asemenea să scrie un mesaj considerat de mulţi cutremurător pentru fiica ei.

”Nu am putut să ascundem această veste, deoarece această ființă frumoasă a devenit cea mai importantă parte din viața noastră. Sprijinul tău înseamnă lumea pentru noi. Vă rugăm să-mi scrieți cele mai bune sfaturi și să trimiteți vibrații și rugăciuni bune micuței noastre iubite. Iubire și lumină”, a mai scris Bindi Irwin

Adauga un comentariu