Sport

Tătăruşanu, ridiculizat de un actor Italian pe Facebook! – VIDEO

Publicat: 07 nov. 2020
Glumă făcută pe seama lui Ciprian Tătărușanu
Glumă făcută pe seama lui Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătăruşanu, ridiculizat de un actor Italian pe Facebook. Ciprian Tătăruşanu a ajuns la AC Milan în vară, fiind transferat de la Lyon, unde, de asemenea, era rezervă. După doar două meciuri în poarta marelui Milan, goalkeeper-ul de 34 de ani a revenit pe banca de rezerve. Prestaţia sa în partida de debut însă l-a transformat în subiect de bătaie de joc pentru fanii formaţiei italiene.

Ciprian Tătăruşanu a ajuns titular la AC Milan, după ce rivalul său principal pe post, Gianluigi Donnarumma (21 de ani), a contractat noul coronavirus şi a trebuit să se autoizoleze.

Din păcate, prima partidă a internaţionalului român, cea cu AS Roma, a fost una nereuşită. Şi a lăsat o impresie atât de proastă în ochii fanilor, încât următorul joc, cel cu Sparta Praga (3-0), pe care l-a încheiat fără gol primit, nu l-a reabilitat în ochii suporterilor.

Tătărășanu, subiect de glume pentru un fan al Milanului

Între timp, Tătăruşanu a redevenit rezervă la Milan, însă un fan al echipei a fost atât de înverşunat, încât a realizat chiar o scenetă în care l-a luat peste picior pe Tătăruşanu!

Fanul respectiv l-a imitat pe vedeta Milanului, Zlatan Ibrahimovici (39 de ani). Acesta, exasperat de erorile lui „Tătă“, îl sună pe agentul său, celebrul Mino Raiola, şi îi cere să găsească un portar în locul românului! Până să ajungă la concluzia că Milan nu prea mai are resurse financiare pentru aducerea unui alt portar, în locul lui Tătăruşanu, „Ibrahimovici“ îl testează cu nişte mingi uşoare pe goalkeeper-ul român, însă, spre disperarea sa, „Tătă“ nu le prinde nici pe ele!

„Tătăruşanu, prinde-o pe asta!“

Iată cum începe sceneta realizată de fanul lui Milan: „Tătăruşanu, prinde-o pe asta! Nimic, nici măcar pe asta nu ai prins-o! Scuzaţi-mă, îl antrenez pe Tătăruşanu. De 3 zile încearcă Zlatan să îi îmbunătăţească prestaţiile lui Tătăruşanu, dar e în zadar. Tata Pioli (n.r. Stefano Pioli – antrenor AC Milan), în seara asta îl băgăm în poartă pe Antonio, fratele lui Gigio (n.r. Donnarumma).

„Scuze, îmi sună telefonul. Alo, Mino! (n.r. Mino Raiola – impresarul lui Zlatan Ibrahimovic). Da, da, l-am văzut (n.r. pe Tătăruşanu). Ca să ştii, am decis ca în seara asta să apere Antonio (n.r. Donnarumma).

Salariile fotbaliștilor români din Serie A

Dintre cei șapte fotbaliști români din Serie A, Ștefan Radu, piesă de bază în angrenajul defensiv al lui Lazio, este, conform datelor publicate de Gazzetta dello Sport, cel mai bine plătit, cu 1.400.000 de euro stagional, cu 200.000 de euro mai mult decât are Ciprian Tătărușanu la AC Milan.
Într-un clasament al celor mai bine plătiți fotbaliști români din Serie A, locul trei îi aparține lui Ionuț Radu, rezerva lui Samir Handanovic la Inter, cu 1.000.000 de euro pe sezon.

Același salariu îl are și Răzvan Marin, împrumutat cu obligație de cumpărare de Cagliari în această vară, în timp ce Vlad Chiricheș primește 800.000 de euro pe an la Sassuolo.
Valentin Mihăilă a făcut un salt important profesional în această vară, trecând de la Craiova și Parma, ceea ce i-a garantat și o creștere a salariului. În Serie A, mijlocașul de bandă încasează 450.000 de euro, cu 300.000 de euro mai mult decât Denis Drăguș, ajuns la Crotone, sub formă de împrumut, de la Standard Liege.

Adauga un comentariu