Cancan

Toto Dumitrescu, apariție surprinzătoare pe Instagram. De ce a suferit din dragoste fiul lui Ilie Dumitrescu? 

Publicat: 28 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Toto Dumitrescu apariție surprinzătoare pe Instagram. De ce a suferit din dragoste fiul lui Ilie Dumitrescu 
Toto Dumitrescu surprinde prin aparitiile sale pe Instagram si se bucura de un real succes.

Cunoscut recent în spațiul public, Toto Dumitrescu este o apariție surprinzătoare pe Instagram. Extrem de carismatic, fiul lui Ilie Dumitrescu s-a făcut imediat remarcat în showbizul românesc prin talentul său actoricesc. La doar 23 de ani, se pare că acesta a trecut printr-o suferință care l-a schimbat. Puțini sunt cei care știu de ce a suferit din dragoste fiul lui Ilie Dumitrescu și cum l-a marcat această experiență. 

Toto Dumitrescu surprinde prin aparițiile sale pe Instagram 

Toto Dumitrescu demonstrează că o carieră de succes se construiește pas cu pas și prin multă muncă. Ambițios, fiul lui Ilie Dumitrescu a studiat actoria în Londra și a revenit în țară pentru a arăta tuturor cât este de talentat.

După debutul său în filmul „Un pas în urma serafimilor”, au urmat alte proiecte de succes în televiziune care i-au adus celebritatea. Participarea la emisiunea „Te cunosc de undeva” avea să îi aducă un număr impresionant de admiratori, dar și o experiență importantă pentru cariera sa artistică.

De asemenea, Toto Dumitrescu a demonstrat în cadrul acestei emisiuni că are și înclinații spre muzică și dans, având atributele unui viitor artist complet.

Cu toate acestea, el a recunoscut că nu avea încredere în aptitudinile sale vocale, dar pe parcurs a reușit să își depășească această frică:

„A fost o provocare, într-adevăr. La început, nu eram deloc încrezător în vocea mea. Pe parcursul emisiunii, după sute de ore de repetiţii şi de luptă cu mine, am reuşit să îmi descopăr această voce interioară şi am dezvoltat curajul execuţiei.”, a declarat Toto.

Dacă pe plan profesional acesta se află la început de drum, dar cu un debut promițător, viața personală a tânărului artist este una agitată. Acesta a fost implicat într-un scandal după ce a fost prins drogat la volan, abatere care a stârnit interesul în spațiul public. 

O altă experiență pe plan personal care l-a propulsat în atenția admiratorilor a fost povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de o frumoasă brunetă, Alexandra. Toto posta la acea vreme mai multe fotografii pe contul lui de Instagram din vacanțele cu iubita, de profesie fotomodel.

Chiar dacă cei doi s-au despărțit, fiul lui Ilie Dumitrescu este și în prezent o apariție surprinzătoare pe Instagram, tânărul actor concentrându-se pe carieră, fiind implicat în numeroase proiecte.

Fiul lui Ilie Dumitrescu a suferit din dragoste

Tânărul actor și-a asumat greșelile din trecut și experiențele mai puțin plăcute din viața sa. În cadrul unui interviu, Toto a recunoscut că a fost îndrăgostit și că a iubit-o foarte mult pe Alexandra, cu care a avut o relație frumoasă.

Mai mult decât atât, acesta recunoaște că a suferit mult după ce s-au despărțit, dar consideră că această experiență l-a maturizat:

„Cu toţii am suferit din dragoste. Da, am suferit şi pot spune că merită. Cel mai oribil lucru este să nu simţi nimic.”

După despărțire, frumoasa Alexandra a șters toate fotografiile împreună cu Toto de pe conturile ei de socializare, nedorind să mai rămână dovezi care să arate că cei doi au format cândva un cuplu.

Ce relație există între tânărul artist și tatăl său celebru

Toto Dumitrescu are o relație apropiată cu tatăl său, chiar dacă acesta a divorțat în urmă cu mai mulți ani de Letiția Badea, mama artistului. 

Fiul lui Ilie Dumitrescu a vorbit deschis într-un interviu despre motivele pentru care nu i-a călcat pe urme și nu a intrat în lumea fotbalului. Tânărul și-a urmat înclinația artistică și pasiunea pentru actorie, fiind susținut și de tatăl său, celebrul fotbalist, care este extrem de mândru de fiul său. Se pare că acesta îi urmărește evoluția profesională și aparițiile sale la tv.

„Da, mă urmăreşte şi nu ezită să-mi spună cât de mult i-au plăcut transformările şi susţine că a fost uimit de diversitatea de care am dat dovadă.”, a declarat Toto Dumitrescu.

Dincolo de experiențele mai puțin plăcute în plan personal, de suferințele în dragoste, Toto Dumitrescu rămâne o apariție surprinzătoare pe Instagram și o adevărată revelație în showbizul românesc, remarcându-se prin talent și carismă.

Adauga un comentariu