International

Un cadru medical din Florida a decedat la 16 zile de la vaccinarea anti-COVID-19! Soția medicului a făcut un apel disperat

Publicat: 13 ian. 2021
Dr. Gregory Michael la spital
Dr. Gregory Michael, un ginecolog în vârstă de 56 de ani, a primit vaccinul la Centrul Medical Mount Sinai pe 18 decembrie și a murit 16 zile mai târziu din cauza unei hemoragii cerebrale.

La 16 zile după ce a primit prima doză din vaccinul împotriva coronavirusului, un cadru medical din Florida a decedat. În acest sens, a fost începută o anchetă a companiei farmaceutice Pfizer și a oficialilor americani din domeniul sănătății.

”Până acum, nu există dovezi care să sugereze că decesul are legătură cu administrarea serului”, subliniază Pfizer într-un comunicat.

În vârstă de 56 de ani, medicul Gregory Michael din Florida, a dezvoltat o afecțiune rară, numită trombocitopenie severă. Aceasta reduce capacitatea corpului de a coagula sângele și de a opri hemoragiile interne.

De îndată ce vor fi disponibile mai multe informații, centrele pentru controlul și prevenția bolilor din Statele Unite au anunțat că vor evalua amănunțit situația.

Soția medicului a făcut un apel disperat pe o rețea de socializare

În data de 18 decembrie, dr. Gregory Michael, un ginecolog în vârstă de 56 de ani, a primit vaccinul anti-COVID-19 la Centrul Medical Mount Sinai. Șaisprezece zile mai târziu, medicul a decedat din cauza unei hemoragii cerebrale, potrivit anunțului făcut de soția sa, Heidi Neckelmann, pe Facebook.

”Dragostea vieții mele, soțul meu, Gregory Michael, un ginecolog care își avea biroul în Centrul Medical Mount Sinai din Miami Beach, a murit alaltăieri din cauza unei reacții puternice la vaccinul COVID.

Avea 56 de ani și era foarte sănătos, iubit de toată lumea din comunitate. A adus pe lume sute de copii sănătoși și a lucrat neobosit în pandemie.

El a fost vaccinat cu vaccinul Pfizer la MSMC pe 18 decembrie, 3 zile mai târziu dezvoltând petechii pe picioare și pe mâini, ceea ce l-a făcut să ceară ajutor de la camera de urgență a MSMC.

Testele care au fost făcute la sosirea sa au arătat că numărul de trombocite este 0 (un număr normal de trombocite variază între 150.000 și 450.000 de trombocite pe microlitru de sânge). A fost internat la Terapie Intensivă cu diagnosticul de trombocitopenie severă cauzată de o reacție la vaccinul COVID.

O echipă de medici experți a încercat timp de 2 săptămâni să-i mărească numărul de trombocite, fără rezultat. În îngrijirea sa au fost implicați experți din toată țara. Indiferent ce au făcut, numărul trombocitelor nu a crescut. A fost conștient și energic în tot procesul, dar cu 2 zile înainte de o intervenție chirurgicală de ultimă instanță, a suferit un accident vascular cerebral hemoragic cauzat de lipsa de trombocite, care i-a luat viața în câteva minute.

„El a fost un susținător al vaccinului, motiv pentru care și l-a administrat”

Cred că oamenii ar trebui să fie conștienți că pot apărea efecte secundare, că nu este bine pentru toată lumea și, în acest caz, a distrus o viață frumoasă, o familie perfectă și a afectat atât de mulți oameni din comunitate. Nu lăsați moartea lui să fie în zadar, vă rog să salvați mai multe vieți făcând publice aceste informații!”, scrie Heidi Neckelmann pe Facebook.

The love of my life, my husband Gregory Michael MD
an Obstetrician that had his office in Mount Sinai Medical Center in…

Publicată de Heidi Neckelmann pe Marţi, 5 ianuarie 2021

 

Pfizer, producătorul de vaccinuri, a declarat că „investighează activ” cazul, „dar nu credem în acest moment că există vreo legătură directă cu vaccinul”, conform nytimes.com.

Adauga un comentariu