Cancan

Usain Bolt a devenit tătic de gemeni. Iată ce nume poartă micuții

Publicat: 22 iun. 2021
Usain Bolt pe pista de atletism
Usain Bolt a devenit tătic de gemeni si a făcut anunțul chiar de Ziua Tatălui

Celebrul atlet Usain Bolt a devenit tătic de gemeni. Acesta a postat pe rețelele de socializare o fotografie emoționantă în care era alături de familie.

Faimosul sportiv a dezvăluit și numele pe care micuții îl vor purta.

Usain Bolt a devenit tătic de gemeni

Chiar de Ziua Tatălui, atletul și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie emoționantă în care apare alături de toți membrii familiei.

Acesta a făcut anunțul, așteptat cu sufletul la gură de urmăritorii săi, cu privire la nașterea gemenilor. În imaginea postată, Bolt stă lângă partenera sa, Kasi Bennett, și fiica acestora Olympia Lightning și gemenii nou-născuți.

Gemenii au primit nume neobișnuite, dar la fel de frumoase, Thunder și Saint Leo. În postare, Usain Bolt nu specifică data la care s-au născut micuții.

Usain Bolt a devenit tată pentru prima oară în 2020

Sportivul a devenit tătic prima oară în 2020, când partenera sa Kasi Bennett a născut-o pe Olympia.

În vârstă de 34 de ani, Usain Bolt nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul acesta, dat fiind faptul că s-a retras din activitate în 2017.

În cadrul competiției de anul acesta va fi pentru prima oară când Usain Bolt nu va putea fi văzut pe pista de alergare, având în vedere situația actuală a acestuia.

În luna martie a lui 2021, Usain Bolt spunea că își dorește să fie spectator al acestor competiții și nu își mai dorește să concureze vreodată.

„Sunt extrem de entuziasmat să fac parte din public”, spunea Usain Bolt. „N-am avut niciodată șansa de a urmări Jocurile Olimpice, să văd cum înoată concurenții, să văd fotbalul sau oricare alt sport. Așa că sunt destul de fericit că pot lua parte la jocuri, exact ca un adevărat fan”, a mărturisit fostul sportiv de performanță.

Daniela Iliescu a postat prima fotografie cu băiețelul ei și al lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu a devenit mămica unui băiețel de 4 kg și 55 de cm! Tânăra și Culiță Sterp sunt în culmea fericirii de când minunea lor a venit pe lume. Micuțul s-a lăsat așteptat, însă totul a meritat. Daniela a postat un mesaj de-a dreptul emoționant, în urmă cu puțin, pe contul ei de Instagram!

Viitoarea soție a lui Culiță Sterp a mărturisit că atât ea, cât și bebe sunt bine. Daniela recunoaște că nu se satură să-l mai privească și să-l studieze pe cel mic.

Si prezentatoarea TV Geanina Lungu urmeaza sa nasca in luna august. Geanina Lungu trăiește o perioadă unică, extrem de frumoasă din viața ei. Prezentatoarea știrilor de la România TV este însărcinată și curând, în luna august, va aduce pe lume primul ei copil. Astfel, potrivit acesteia, emoțiile sunt mari și așteptarea devine din ce în ce mai grea pentru prezentatoarea TV.

Adauga un comentariu