Cultural

Viitoarea soție a lui Florin Ristei are o carieră de succes și un trecut amoros controversat. Ce spune artistul despre femeia care i-a cucerit definitiv inima

Publicat: 08 dec. 2022
Viitoarea soție a lui Florin Ristei are o carieră de succes și un trecut amoros controversat. Ce spune artistul despre femeia care i-a cucerit definitiv inima
Naomi Hedman, viitoarea soție a lui Florin Ristei, are un succes impresionant în carieră, iar pe plan personal radiază de fericire.

Viitoarea soție a lui Florin Ristei are o carieră de succes și un trecut amoros controversat. Frumoasa Naomi Hedman este de profesie fotomodel, însă deține și câteva afaceri care îi rotunjesc veniturile. Logodnica celebrului cântăreț s-a remarcat nu doar în lumea modei, ci și în muzică. Naomi și Florin Ristei s-au cunoscut la emisiunea X Factor, iar de atunci a început povestea lor de iubire. Iată ce spune artistul despre femeia care i-a cucerit definitiv inima.

Viitoarea soție a lui Florin Ristei are o carieră de succes și un trecut amoros controversat

Florin Ristei și viitoarea lui soție, Naomi Hedman, formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Naomi Hedman i-a cucerit imediat inima artistului după ce a părăsit emisiunea X Factor. Mulți nu au crezut că povestea lor de iubire va rezista, însă cei doi nu au ținut cont de criticile celor din jur și au demonstrat cât de mult se iubesc.

Naomi Hedman are o avere impresionantă și câștigă sume mari de bani din contractele de publicitate. Aceasta este imaginea mai multor firme faimoase de peste hotare, însă se bucură de succes și în lumea modei. Mai mult, logodnica lui Florin Ristei face furori și în muzică, fiind o femeie de succes. Artistul a dezvăluit recent cât câștigă partenera lui, oferind câteva detalii inedite din viața privată.

„Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Faci una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e.”, a recunoscut amuzat artistul.

Naomi Hedman s-a mutat în România pentru o perioadă, însă își dorește să se stabilească peste hotare împreună cu logodnicul ei, carismaticul cântăreț Florin Ristei. Aceasta se bucură din plin de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta își asumă trecutul amoros controversat și relațiile de iubire cu bărbați celebri. În prezent, Naomi și Florin Ristei radiază de fericire împreună și au planuri mărețe de viitor.

Ce spune faimosul artist despre căsătorie și plecarea din România

Naomi Hedman și Florin Ristei trăiesc de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste. Artistul a făcut marele pas și a cerut-o în căsătorie pe femeia care i-a cucerit inima și alături de care își dorește o familie. Deși nu au ținut neapărat să își unească destinele, cei doi nu exclud posibilitatea de a face nuntă cât mai curând.

„Mariajul este o opțiune personală – la fel ca sprâncenele – (râde) și nu cred că niște acte pot ține doi oameni împreună dacă ei nu sunt compatibili. Niciunul dintre noi nu a visat la o nuntă ideală și nu ne-am imaginat în situații de poveste, dar nici nu suntem împotriva ideii.”, a declarat iubita lui Florin Ristei.

La rândul lui, cântărețul are doar cuvinte de laudă pentru partenra lui de viață și se declară un bărbat împlinit alături de aceasta.

,,Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. M-am gândit şi să-mi întemeiez o familie.”, a precizat artistul.

Naomi Hedman, viitoarea soție a lui Florin Ristei, are un succes impresionant în carieră, iar pe plan persoanal radiază de fericire alături de partenerul ei celebru. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondenă, dar fac furori de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor.
Comentarii
Adauga un comentariu