Actualitate

YouTube nu mai funcționează! Iată ce probleme întâmpină utilizatorii. Reacția oficială a reprezentanților

Publicat: 12 nov. 2020
YouTube nu mai funcționează
YouTube nu mai funcționează

YouTube nu mai funcționează! YouTube pare să aibă probleme la încărcarea videoclipurilor. Mai multe persoane au raportat că videoclipurile nu se încarcă. De asemenea, în momentul accesării unui clip se pare că apar numeroase erori. Conform informațiilor apărute se pare că aceată defecțiune afectează aproximativ 250.000 de utilizatori

„Dacă întâmpinați probleme la vizionarea videoclipurilor pe YouTube, nu sunteți singuri – echipa noastră este conștientă de această problemă și lucrează la o soluție. Vom reveni aici cu orice actualizări”, se arată în mesajul celor de la YouTube.

Downdetector, un site web care analizează rapoartele de întrerupere ale utilizatorilor de social media, a identificat un val de utilizatori care au probleme cu YouTube, YouTube TV și YouTube Music începând cu ora 02.00 (ora României). De asemenea unele servicii Google păreau a întâmpina probleme în acel moment, inclusiv căutarea Google și Google Play.

Harta de întrerupere a Downdetector-ului pentru YouTube a sugerat că problemele erau concentrate în cea mai mare parte în Statele Unite ale Americii, în special în nord-est, precum și în anumite părți ale Europei, Americii de Sud și Australia.

Adauga un comentariu