Eveniment-Social

O baza sportiva, cu sase terenuri de tenis, va fi construita la Ciric

Publicat: 29 iul. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O baza sportiva cu sase terenuri de tenis va fi construita la Ciric
1

@ Primaria vrea sa organizeze si un turneu de tenis la inaugurarea terenurilor acoperite cu zgura

Lucrarile din cadrul proiectului de la Ciric se apropie de final, fiind incheiat si ultimul contract, cel de furnizarea si aplicare a zgurii pe cele trei terenuri de tenis din cadrul bazei de agrement. Firma care a obtinut acest contract este Interfloor System SRL din Bucuresti. Achizitionarea de zgura pentru amenajarea terenurilor de tenis de camp realizate in cadrul proiectului „Zona de agrement Ciric” a fost finalizata pe 18 iulie, valoarea achizitiei fiind de 131.028 lei, mai precis 162.000 de lei cu tot cu TVA.

„La Ciric sunt trei terenuri multifunctionale in partea de jos a parcarilor si trei amplasamente a cate doua terenuri de tenis dotate cu vestiare. Terenurile de tenis sunt prevazute pe zgura, dar vrem sa le facem de competitii, chiar si internationale. Ele trebuie adaptate la partea superioara, adica stratul de zgura trebuie sa aiba minim zece centimetri grosime, conform regulamentelor nationale si internationale de tenis. Nu ascund ca in deschidere am dori sa organizam acolo si o competitie. Stiti ca avem in momentul de fata Trofeul MunicipiuluI Iasi care se organizeaza la Clubul CFR. Faptul ca sunt mai multe terenuri decat la CFR, ca au si vestiare, ca sunt intr-o zona mai pitoreasca, il va face mai atractiv”, a precizat viceprimarul Chirica.

Terenurile multifunctionale sunt cu suprafata de poliuretan si probabil vor avea si ele cautare, fiind aproape finalizate. Practic, la terenurile sintetice, partea de infrastructura este gata. „Acolo sunt deschideri in versant de peste 20 de metri, frumoase si foarte greu de realizat tehnic vorbind. Spre sfarsitul lui august trebuie sa fie si ele gata. Stadiul e destul de avansat. La locurile de parcare s-au montat si barierele”, a completat viceprimarul Mihai Chirica.

Adauga un comentariu