Magazin

Aglomerație în mall-urile din Iași? Iată 4 motive pentru care femeile preferă să cumpere haine online

Publicat: 15 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Aglomerație în mall-urile din Iași Iată 4 motive pentru care femeile preferă să cumpere haine online

Shopping-ul pentru o femeie este precum un meci de fotbal pentru un bărbat: DE NERATAT! Acum, poți evita să mai stai la rând la cabinele de probă sau la casele de marcat și te poți bucura de cumpărături în confortul tău de acasă, cuibarită în fotoliul preferat sau stând la birou în pauza de masă. Industria online-ului s-a dezvoltat foarte mult, punând la dispoziția celor dornici de un grad crescut de libertate față de programul unor magazine fizice, galerii virtuale de unde își pot comanda produsele preferate, la orice oră din zi și din noapte.

Magazinele de haine online, precum onefashionroom.ro, vor fi cu siguranță pe gustul tău, mai ales pentru că au nenumărate produse și nu mai este nevoie să îți aloci foarte mult timp pentru shopping.

Iată 4 motive pentru a face cumpărături online

  1. Nu există oră de închidere și nu te deranjează nimeni.

Cu siguranță ți s-a întâmplat ca atunci când intri pentru prima dată într-un magazin din mall, să observi că este foarte aglomerat și că nu ai posibilitatea de a studia în detaliu produsele pe care dorești să le achiziționezi. Pe lângă lucrul acesta, se întâmplă de multe ori să ai în coasta ta și un angajat care te agasează cu întrebarea “Vă pot ajuta?”. Acesta nu face nimic altceva decât să-ți strice buna dispoziție și să te facă să pierzi din vizor geaca de piele pe care ai zărit-o încă de la intrare. Ei bine, atunci când te afli pe site-ul unui magazin online, acest lucru nu se întâmplă niciodată. Poți comanda non-stop și poți analiza produsele oricât timp dorești, de oriunde ești și oricând vrei.

  1. Ai parte de o gamă largă de produse pentru orice sezon.

Atunci când vrei să-ți cumperi o nouă pereche de blugi aflați în trend, există riscul să nu se potrivească bine cu botinele sau bluzele pe care deja le ai în garderobă, și, cu siguranță, nu ai vrea să se întâmple acest lucru. Așa că poate arunci o privire și la alte categorii de produse, pentru că pe astfel de magazine online, există zeci de modele și mărimi din care să alegi, de la sandale cu platformă sau cu talpă joasă și saboți, până la salopete de blugi, cizme din piele naturală, cămăși, malete, paltoane și tot felul de alte articole vestimentare și accesorii. 

Se comandă ușor și rapid, iar în pagina fiecărui produs sunt puse la dispoziție toate informațiile despre el: materialul din care este confecționat, mărimile și culorile disponibile. Aceste avantaje nu le găsești într-un magazin din mall, pentru că acolo, toate produsele sunt înghesuite, iar mai multe mărimi nu sunt disponibile, din cauza stocului insuficient, ori pentru că sunt ascunse în muntele de haine lăsate de ceilalți clienți, pe coridorul dinaintea cabinelor de probă.

  1. Produsele sunt livrate rapid și există posibilitatea de schimb sau retur. 

Cu numeroasele variante de curierat din secolul vitezei, ar fi de-a dreptul imposibil să se întârzie livrarea produselor comandate. În maxim 1-3 zile lucrătoare, sunt deja la tine și ai beneficiul de a solicita să le schimbi dacă măsurile pe care le-ai comandat nu ți se potrivesc sau dacă, pur și simplu, vrei să le returnezi pentru că nu îți sunt pe plac modelele alese. Condițiile sunt simple: termenul maxim în care poți face aceste operațiuni este de 14 zile calendaristice și ai nevoie de factura fiscală care a însoțit coletul, iar produsul nu trebuie să fie deteriorat.

  1. De Black Friday găsești oferte de nerefuzat

Cea mai așteptată zi de Vineri din an este cea care dă startul sezonului de cumpărături: Black Friday. În perioada 15-30 noiembrie, alături de magazinele online, pășești în lumea reducerilor și profiți de cele mai mari reduceri din an, de până la 60%-90% la unele categorii de produse. Urmărește-le activitatea pe conturile de Facebook și Instagram sau abonează-te la newsletter-ele lor și vei afla prima când vor începe să apară ofertele pe care nu vei putea să le refuzi. Dă mai departe ca să afle și prietenele tale!

Economisește timp și salvează-l pentru a sta mai mult alături de cei dragi, investindu-l în amintiri cât mai plăcute, nu în magazinele aglomerate sau la cozi interminabile. Bucură-te de shopping oriunde te-ai afla, oricând găsești o promoție avantajoasă la produsele care se află în Wishlist-ul tău! 

 

sursa foto: unsplash.com

Adauga un comentariu