Cancan

Cabral a devenit tată de băiat. Discuția virală pe care a avut-o cu un prieten de-ai lui

Publicat: 07 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cabral a devenit tată de băiat. Discuția virală pe care a avut-o cu un prieten de-ai lui
Prezentatorul TV este tătic pentru a treia oară, dar emoțiile sunt la fel de puternice ca prima dată

Cabral a devenit tată de băiat, iar celebrul prezentator tv este extrem de bucuros că a devenit tată pentru a treia oară. Fericit nevoie-mare, acesta a început să le trimită prietenilor săi poze cu noul născut. Discuția dintre Cabral și unul dintre amicii lui buni a devenit virală.

Pe 5 octombrie, Andreea Ibacka a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar prezentatorul tv a anunțat pe toată lumea că atât soția cât și fiul lui sunt sănătoși.

Cabral a devenit tată de băiat

După ce a avut grijă ca totul să fie pus la punct, și că soția și fiul lui se simt bine, Cabral a început să trimită poze prietenilor săi apropiați cu noul născut. Unul dintre amicii lui a provocat hohote de râs printre internauți, după ce Cabral a publicat reacția lui amuzantă. ”Să vă trăiască! Este o scumpă”, a fost mesajul prietenului său.

React prezentatorului a fost una la fel de amuzantă: ”E băiat. Boule!”. Totul a fost în spirit de glumă, bineînțeles, iar ulterior Cabral a revenit cu lămuriri. Se pare că amicul său bun nu este român, așa că i-a rugat pe internauți să nu-l ”critice” foarte tare.

”Revin azi cu un live, un video, ceva. Că degeaba arunc iar cu litere, sunt copleșit de voi. Până atunci (nu comentați cum scrie, nu-i român… dar e o bomboană de om)”, a scris Cabral.

Cabral și Andreea Ibacka au zece ani de căsnicie

Cabral a cucerit-o definitiv pe Andreea cu umorul său. Au împreună o fetiță și Cabral a devenit de curând și tată de băiat. Dintr-o căsătorie anterioară, prezentatorul tv mai are încă o fată.

Cu toate că nu totul a fost doar lapte și miere în căsnicia lor, cei doi au reușit să treacă peste momentele grele și să rămână la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

”Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative.

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars.

Din nefericire, Alexandre Ibacka Dzabana, tatăl lui Cabral, se află în stare gravă, după ce a fost eliberat din penitenciarul din Brazzaville, Congo. Medicul a fost închis pentru acțiuni îndreptate împotriva regimului Sassuo-Ngueso. Recent, presa de opoziție a publicat și o fotografie cu medicul și un alt activist, Christ Belvy Dongui, în spatele gratiilor.

Adauga un comentariu