National

Ce mesaj a transmis Dana Rogoz după 19 ani de relație cu Radu Dragomir. Ce diferență de vârstă este între ei

Publicat: 24 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce mesaj a transmis Dana Rogoz după 19 ani de relație cu Radu Dragomir. Ce diferență de vârstă este între ei
Când au început să formeze un cuplu, Radu Dragomir avea dublul vârstei Danei Rogoz

Dana Rogoz a împlinit 19 ani de relație cu Radu Dragomir, ceea ce înseamnă mai mult de jumătate din viața ei. La vremea când s-au cunoscut, actrița abia devenise majoră și se lovea de ironiile celor din jur. Acum însă, Dana Rogoz nu poate decât să-i fie recunoscătoare soțului ei pentru ceea ce au realizat împreună.

Dana Rogoz a anunțat, printr-o postare pe rețelele de socializare, că pe 24 mai, ea și soțul ei, Radu Dragomir, au împlinit 19 ani de relație. Cei doi au împreună doi copii, pe Vlad și pe Lia, care a împlinit de curând trei ani.

Dana Rogoz, după 19 ani de relație cu Radu Dragomir

Dana Rogoz a distribuit pe Facebook, unde e urmărită de sute de mii de fani, mai multe fotografii cu ea și Radu Dragomir, soțul ei care e mai mare decât ea cu 19 ani. A avut și un mesaj special cu ocazia celor 19 ani de relație pe care i-au împlinit.

„Am ajuns la aniversarea a 19 ani de relație! Deja pot spune că mai mult de jumătate din viață mea am petrecut-o alături de el. Ce noroc că ne-am întâlnit. Și cât de multe am realizat împreună în acești 19 ani, iubind. La mulți ani, nouă! #iubireinfinita”.

Fanii au reacționat imediat cu mii de like-uri și sute de comentarii de felicitare. Mulți i-au urat căsnicie fericită actriței alături de soțul regizor.

„La mulți ani fericiți și la cât mai multă veselie!, Aniversare de rodie!, La mulți ani, frumoși, oameni minunați!, Copiii voștri minunați să vă umple mereu sufletele cu bucurie!, La mulți ani! O familie de la care putem lua multe exemple, bravo vouă, țineți-o tot așa, o zi binecuvântată, La mulți ani împreună și multa sănătate!!!, Și cât de frumoși sunteți! La mulți ani!”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Cum a trecut Dana Rogoz peste diferența de vârstă dintre ea și soț

Totodată, Dana Rogoz și Radu Dragomir au sărbătorit recent 10 ani de când au devenit oficial soț și soție. Dana a povestit cum a văzut ea diferența de vârstă dintre ea și soțul ei.

„Au trecut anii, dar cei doi copii, rodul iubirii, sunt dovada că n-au trecut degeaba. Când noi am început relația, el avea 37 de ani, eu 19 ani aproape. Pe vremea respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: «Moșul, moșul». El râde și acum. Eu le spun tuturor prietenilor mei: Vedeți că foarte curând ajung la vârsta la care el era considerat moșul. Ne permitem să facem aceste glume pentru că suntem foarte relaxați. N-au contat, real, niciodată vârstele pentru noi. N-a făcut calculele astea și cumva a ieșit ca o surpriză, așa, că oamenii erau interesați de diferența asta pe care noi nu o simțeam sau care aducea foarte multe avantaje”, a declarat Dana Rogoz.

Actrița recunoaște că pe vremea aia toată lumea era mai rigidă. Însă, recunoaște că s-a maturizat și a înțeles că viața nu e ca în telenovele. În plus, acum nu mai judecă niciun fel de relație.

Adauga un comentariu