Cultural

Ce spune Alessandra Stoicescu despre posibilitatea de a mai avea un copil. Prezentatoarea de știri a devenit mamă pentru prima oară la vârsta de 46 de ani

Publicat: 19 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Alessandra Stoicescu despre posibilitatea de a mai avea un copil. Prezentatoarea de știri a devenit mamă pentru prima oară la vârsta de 46 de ani
Alessandra Stoicescu se bucură din plin de rolul de mamă și nu își mai dorește încă un copil.

Multă lume este dornică să afle ce spune Alessandra Stoicescu despre posibilitatea de a mai avea un copil. Vedeta are o fetiță superbă și radiază de fericire alături de soțul ei, Sergiu Constantinescu. Dincolo de lumina reflectoarelor, Alessandra Stoicescu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta își ține familia departe de ochii curioșilor și vorbește rar despre fiica ei, Sara, de care este tare mândră. Prezentatoarea de știri a devenit mamă pentru prima oară la vârsta de 46 de ani.

Ce spune Alessandra Stoicescu despre posibilitatea de a mai avea un copil

Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Aceasta are o carieră impresionantă în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de celebritate, vedeta se mândrește cu familia sa frumoasă și se declară o femeie împlinită. Știrista este căsătorită cu Sergiu Constantinescu, cu care are o fetiță, pe Sara.

Alessandra Stoicescu a adus-o pe lume pe fiica sa la vârsta de 46 de ani, iar posibilitatea de a deveni mamă din nou este mică, după cum afirmă știrista. Întrebată dacă își mai dorește un copil, aceasta a oferit un răspuns clar.

„Sara a venit ca o minune. Nu pot să cer mai mult. Îi mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Sunt în cea mai fericită perioadă a vieții mele, mă simt împlinită, mă bucur nespus de familia noastră completă, de Sara, care evoluează atât de frumos și ne uimește zilnic și, mai ales, de timpul petrecut împreună cu ea și cu Sergiu.”, a declarat vedeta tv.

Detalii inedite din căsnicia știristei

Alessandra Stoicescu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, Sergiu Constantinescu. Bărbatul este un soț și un tată devotat și își răsfață partenera ori de câte ori are ocazia. Sergiu Constatinescu este o prezență discretă în lumea mondenă, preferând să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor. Acesta a mărturisit cum a cunocut-o pe soția sa celebră și cum a început povestea lor de dragoste.

„Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj.”, a declarat acesta.

La râmdul ei, Alessandra Stoicescu se consideră norocoasă că l-a întâlnit pe soțul ei și este mai fericită ca oricând.

„Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu.”, a precizat vedeta tv.

Alessandra Stoicescu se bucură din plin de rolul de mamă și nu își mai dorește încă un copil. Știrista reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. De viața de familie se bucură din plin și Tudor Chirilă, care se mândrește cu copiii săi.

Adauga un comentariu