Eveniment-Social

Concurență acerbă pentru un post la examenul de Titularizare 2022, la Iași. Peste 10 candidați pe un loc. Care sunt cele mai căutate discipline

Publicat: 12 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Concurență acerbă pentru un post la examenul de Titularizare 2022 la Iași. Peste 10 candidați pe un loc. Care sunt cele mai căutate discipline
Și la Iași se pregătește derularea probei scrise, miercuri (mâine), pe 13 iulie 2022, a concursului de Titularizare. Pentru asta au fost desemnate următoarele centre de concurs: Centrul nr. 1 la Colegiul Național, Centrul nr. 2 la Liceul Teoretic ”Miron Costin”, Centrul nr. 2 la Liceul ”Miron Costin” cu locația Școala Gimnazială ”Alexandru cel Bun”, Centrul nr. 3 la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” și Centrul nr. 4 la Școala Gimnazială ”Ion Simionescu”

Pentru un post la examenul de Titularizare 2022, la Iași, concurență acerbă pe un loc. Testul este programat miercuri, 13 iulie, în mai multe centre. Din datele oficiale, vor susține proba scrisă a concursului de Titularizare, în județul Iași, 1.756 de candidați. Pe de altă parte, la nivelul întregului județ, sunt 2.402 posturi: 164 pe o perioadă nedeterminată (titularizabile) și 2.238 pe o perioadă determinată (netitularizabile). Cele mai căutate discipline sunt: Limba și literatura română, educator și învățător, Educație fizică și sport, Limba engleză

La examenul de Titularizare 2022, la Iași, concurența este acerbă pe un loc. Testul scris este programat miercuri, 13 iulie, în mai multe centre. Din datele oficiale, vor susține proba scrisă a concursului de Titularizare, în județul Iași, 1.756 de candidați. Pe de altă parte, la nivelul întregului județ, sunt 2.402 posturi: 164 pe o perioadă nedeterminată (titularizabile) și 2.238 pe o perioadă determinată (netitularizabile). Cele mai căutate discipline sunt: Limba și literatura română, educator și învățător, Educație fizică și sport, Limba engleză.

Concurență acerbă pentru un post la examenul de Titularizare 2022, la Iași. Peste 10 candidați pe un loc

Pentru asta, au fost desemnate următoarele centre de concurs: Centrul nr. 1 la Colegiul Național, Centrul nr. 2 la Liceul Teoretic „Miron Costin”, Centrul nr. 2 la Liceul „Miron Costin”, cu locația la Școala Gimnazială „Alexandru cel Bun”, Centrul nr. 3 la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” și Centrul nr. 4 la Școala Gimnazială „Ion Simionescu”. Titularizarea reprezintă angajarea într-o școală, pe o perioadă nedeterminată. Pentru a se titulariza – deci, pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată – profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă, în profilul postului. Pentru a deveni suplinitor – deci, pentru angajarea pe o perioadă determinată – candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție. Potrivit Metodologiei concursuluiproba scrisă începe la ora 9.00.

„Candidații vor fi prezenți în sala de concurs cel mai devreme la orele 7.00 și cel mai târziu la orele 8.00. Candidații care nu sunt prezenți în sală înainte de a fi deschis plicul cu subiecte nu mai pot susține proba scrisă”.

După primirea subiectelor de concurs de către candidați, durata de redactare a lucrărilor este de 4 ore, timp ce poate fi depășit cu 1-2 ore numai de către candidații cu deficiențe grave.

Candidaţii vor prezenta copii după actele de studii, foaia matricolă și adeverința de absolvire a modulului psihopedagogic

Validarea fișelor de înscriere la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar, sesiunea 2022, pentru absolvenţii 2022, a avut loc la următoarele unităţi şcolare: Şcoala Gimnazială „Dimitrie Sturdza” Iaşi, în perioada 6-8 iulie, la diciplinele învățământ preșcolar, învățământ primar, respectiv Matematică, Chimie și Fizică. La Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Iaşi, cu locația la Scoala Gimnazială „Petru Poni” Iași, la Biologie, Educație Fizică și Sport, Educație Muzicală, Geografie, Informatică, Istorie, Limba germană, Limba latină, Limba engleză, Limba Franceză, Limba română, Pedagogie, Religie ortodoxă, discipline tehnice, la Şcoala Gimnazială Specială „Constantin Păunescu” Iaşi, la Consiliere psihopedagogică, Psihopedagogie specială și Kinetoterapie. Candidaţii vor prezenta copii după actele de studii, foaia matricolă și adeverința de absolvire a modulului psihopedagogic.

Lista completă cu posturile și candidații din județul Iași poate fi consultată AICI. Sunt sute de candidați la examenul de Titularizare 2022. Așadar, concurență acerbă pentru un post la examenul de Titularizare 2022, la Iași. Peste 10 candidați pe un loc.

Adauga un comentariu