Cancan

Cu ce vedetă de la Antena 1 a fost înlocuit Mihai Bendeac ca jurat permanent la iUmor

Publicat: 27 sept. 2022
Cu ce vedetă de la Antena 1 a fost înlocuit Mihai Bendeac ca jurat permanent la iUmor
Mihai Bendeac a fost inlocuit de Costel Bojog la iUmor

În urmă cu ceva timp, presa mondenă a scos la iveală un scandal de proporții din culisele emisiunii iUmor. Mihai Bendeac a refuzat să mai fie jurat în cadrul emisiunii de la Antena 1 și a ales să nu se mai prezinte la filmări.

Însă, după aceste dezvăluiri, înlocuirea a fost confirmată, oficial, de postul de televiziune. Cel care îl va înlocui pe Mihai Bendeac este Costel Bojoc. Acesta mai este jurat și într-o altă emisiune!

Cu ce vedetă de la Antena 1 a fost înlocuit Mihai Bendeac

Confirmarea a venit pe platforma Antena Play, unde a fost postat un filmuleț cu ce se va întâmpla în episodul următor (episodul nr. 6) al actualului sezon.

Anunțul oficial este făcut chiar la începutul trailer-ului: „Doamnelor și domnilor, juratul permanent de acum înainte este… Costel”.

Costel e deja vedetă a postului Antena 1, având în vedere faptul că este jurat și al show-ului ”Stand Up Revolution”. În plus, acesta a și avut mare succes în episodul 4 de la ”iUmor”, unde a fost cel de-al patrulea jurat, pe poziția de invitat.

Cheloo ar fi vrut să-l bată pe Mihai Bendeac la iUmor

Mihai Bendeac ar fi fost la un pas să fie bătut de Cheloo la iUmor susțin jurnaliştii de la cancan.ro. Conform sursei citate, intre actor şi rapper au fost mai multe scene de acest fel. În trecut, sursa precizează faptul că rapperul Cheloo l-a alergat pe platou pe Bendeac, vrând să-i aplice o corecție fizică, fiind deranjat de actor.

Mihai Bendeac s-ar fi baricadat în baie, iar Cheloo a început să lovească cu pumnii și picioarele ușa băii. În acest episod, echipa de producție și Delia au râs crezând că totul este o glumă și că cei doi nu au nimic de împărţit. S-au înşelat, iar Mihai Bendeac a tras o sperietură soră cu moartea.

Al doilea incident de acest fel a avut loc în timpul filmărilor noului sezon. Cheloo l-a înjurat pe Bendeac, iar echipa de producție ar fi considerat că totul este o glumă. Actorul a fost rănit de comportamentul colegilor de platou care preferă să se amuze de scene, nu să-i ia apărarea, și a decis să nu mai vină la emisiune. Acesta consideră că este doar o chestiune de timp până când Ștefan Cătălin Ion aka Cheloo îi va aplica o corecție fizică.

La ce salariu uriaș a dat cu piciorul Mihai Bendeac

Deși se credea că Mihai Bendeac ar fi cel mai bine plătit jurat de la ”iUMOR”, se pare că, adevărul este undeva la mijloc. Actorul încasa aproximativ 7.000 de euro, cu 3.000 de euro mai puțin ca juratul Cheloo, acesta având un salariu de 10.000 de euro.

Cât despre Delia, misterul încă planează asupra salariului încasat. Potrivit unor surse, se pare că artista ar încasa între 6.000 și 8.000 de euro, însă, nu se știe oficial.
Comentarii
  • Ghertoiul de Cheloo, atat stie, atat face. Cand cineva ii este superior intelectual iar intr-o discutie ramane fara argumente, revine la ce stie el mai bine: ghioaga. Un goriloi cu pretentii de vedeta.

Adauga un comentariu