Cancan ultimă oră

Cum arată Mădălina Ghenea nemachiată, la primele ore ale dimineții. Vedeta s-a afișat sută la sută naturală

Publicat: 08 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Mădălina Ghenea nemachiată la primele ore ale dimineții. Vedeta s-a afișat sută la sută naturală
Mădălina Ghenea le-a dezvăluit fanilor ei de pe rețelele de socializare cum arată nemachiată

Mădălina Ghenea le-a dezvăluit fanilor ei de pe rețelele de socializare cum arată la primele ore ale dimineții fără pic de machiaj. Actrița s-a lăsat fotografiată chiar la primele ore ale zilei, înainte ca fața ei să fie atinsă de orice urmă de produs cosmetic. Rezultatul a fost unul fabulos, astfel că nu a ezitat să-l împărtășească și internauților. Iată cât de frumoasă este românca complet naturală!

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Actrița este apreciată și peste hotare, iar rolurile sale pe care le-a avut în filme celebre i-au adus faima mult dorită.

Cum arată Mădălina Ghenea nemachiată, la primele ore ale dimineții

Pe lângă talentul incontestabil, cea care a consacrat-o și care a ajutat-o să se remarce a fost frumusețea ei. Artista de 34 de ani are un ten perfect, dar și un trup bine sculptat, ca de zeiță. Aceasta arată impecabil chiar și după ce a devenit mamă, acum câțiva ani când a adus-o pe lume pe fiica ei Charlotte.

Celebra româncă a dovedit încă o dată că frumusețea ei este una naturală și că nu are nevoie de niciun produs cosmetic pentru a-și pune trăsăturile în valoare. Recent, ea și-a luat toți admiratorii prin surprindere, după ce a lăsat-o pe prietena ei să-i facă o ședință foto atipică.

Mădălina Ghenea, fără pic de machiaj

Mădălina Ghenea arată senzațional și nemachiată, iar acest lucru a fost observat rapid de fanii pe care îi are și care au complimentat-o. Aceștia au felicitat-o, în număr mare, pentru modul în care arată și transparența de care a dat dovadă, fără nicio reținere.

„Este 7 dimineața, cu o seară înainte de a participa la ceremonia de închidere @festivaldecannes, ea mă trezește cu entuziasmul ei obișnuit făcându-mi un mic spectacol.

Îmi spune: „Pot să-ți fac o poză fără machiaj, sclipici, orice bijuterii, exact ca asta” . Simt că un camion m-a lovit după 2 săptămâni de evenimente.

Dar prin lentila ei oboseala devine un plus. Mulțumesc @vicoolyasaida pentru prietenie și magie! Te iubesc și poate ar fi trebuit să te las să retusezi aceste poze!”, a scris Mădălina Ghenea pe contul ei de Instagram.

Adauga un comentariu