Cancan ultimă oră

Cum arăta Theo Rose în copilărie. Artista s-a schimbat radical

Publicat: 16 ian. 2021
Theo Rose
Așa arăta Theo Rose în copilărie

Theo Rose se bucură de un real succes pe plan profesional, însă în trecut era doar o fetiță care nici măcar nu își imagina ce va ajunge să facă.

Theo Rose s-a transformat total în ultimii ani, iar acum este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. Theo Rose este în acest moment una dintre cele mai bune voci de la noi din țară. Frumoasa șatenă le-a pregătit fanilor săi mai multe surprize muzicale, ba chiar a ajuns să cânte alături de nume mari din industria manelelor.

Încă de mică ai cochetat cu muzica, acesta fiind și motivul pentru care ai urmat liceul “Dinu Lipatti” din București.

I-a plăcut muzica din fragedă copilărie şi a urmat acest drum.

Theo Rose a fost de mică îndrăgostită de muzică.

”M-am trezit cântând într-o dimineață. Aveam trei ani și a fost pentru prima dată când am cântat ceva coerent. Îmi amintesc perfect acele momente. Mama și sora mea au fost uimite. Reacțiile lor cred că au fost stimulii care au sădit în mine hotărârea de a urma acest drum”, spunea artistă în urmă cu ceva timp.

Frumoasa artistă nu face nimic spectaculos pentru a arăta bine. Natura a fost însă generoasă cu ea, astfel că nu trebuie prea multe eforturi fizice. În schimb, şi-a schimbat stilul vestimentar, în special după s-a înscris la un concurs de stil

„Înainte de fiecare concert vomitam și cântă, dacă mai ești în stare să cânți ceva. Am avut cele mai proaste prestații din viața mea, am simțit că e prima oară când nu mi se potrivește o experiență, niciodată nu am simțit atât de apăsat. M-am trezit într-o situație în care îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert, vomitam înainte de orice apariție tv sau concert. Au crezut oamenii că sunt gravidă sau ceva. Nu puteam să mă controlez. Îmi era frică să cânt pe scenă”, își amintește cântăreața.

Theo Rose este în scandal cu Dorian Popa

Chiar dacă are o viață plină și muncește din greu, se pare că a avut timp să-l provoace pe Dorian Popa la un scandal în mediul online. Theo Rose și Boier Bibescu s-au filmat cu unul dintre filtrele lui Dorian Popa, care imită curtea vilei sale, și au început să îl ironizeze pe artist.

”Bine ai venit în vlogul meu, în curte la Dorian Popa”, spuns Boier Bibescu, iar Theo a răspuns imediat: ”Cheluțu, unde ești?”. ”Uite-l în spate acolo, s-a înecat”, îi răspunde Boier Bibescu lui Theo Rose. Reacția cântăreței a fost cea care i-a pus capac lui Dorian Popa: ”Ce rău îmi pare de el, ce rău îmi pare de el”, a spus Theo Rose.

Cântărețul a răbufnit pe Instagram, după ce un videoclipul în care cei doi vorbesc despre Cheluțu a ajuns pe internet. Astfel s-a ajuns la un conflic, iar acum Theo Rose este în scandal cu Dorian Popa.

Replica dură dată de Dorian Popa pe Instagram

După ce a văzut clipul filmat cu Boier Bibescu și Theo Rose, Dorian Popa a postat un videoclip la secțiunea de InstaStory și i-a acuzat pe cei doi că fac glume despre „familia lui moartă”, potrivit wowbiz.ro.

”Hâtz Jonuțule cu bună dimineața. Până mai ieri, Boier Bibescu era un băiat extraordinar, la care mergeam la studio și compunea muzică și avea și un cățel pe care îl iubea mult. Iar Theo Rose era o domnișoară la început de drum care își dorea succes. Acum l-au primit”, a dezvăluit Dorian Popa.

După ce a postat acest mesaj, Dorian Popa a publicat tot la Story videoclipul original făcut de cei doi, pe care a scris : ”Acum ei sunt la un ALT NIVEL…fac glume cu familia mea moartă”.

Adauga un comentariu