Cultural

Cum se înțelege Mircea Radu cu cei doi copii ai săi. ,,Nu mi se urcă-n cap…”

Publicat: 18 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se înțelege Mircea Radu cu cei doi copii ai săi. Nu mi se urcă-n cap
Mircea Radu are doi copii superbi și se bucură din plin de viața de familie.

Multă lume este dornică să afle cum se înțelege Mircea Radu cu cei doi copii ai săi. Fostul prezentator tv s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și se dedică vieții de familie. Dincolo de succesul în carieră, Mircea Radu este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Puțini sunt cei care știu cum este faimosul om de televiziune în ipostaza de soț și tată.

Cum se înțelege Mircea Radu cu cei doi copii ai săi

Mircea Radu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Acesta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene sau la tv. Acesta nu regretă că a renunțat să mai apară în lumina reflectoarelor și se dedică proiectelor sale în mediul online. Mai mult, Mircea Radu petrece timp cu cei doi copii ai săi și este un tată devotat.

Deși are doar cuvinte de laudă când vine vorba de Clara și Tudor, fostul prezentator recunoaște că le oferă o educație strictă copiilor și este mai exigent decât soția sa.

,,Eu sunt cel mai puțin permisiv, dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei – nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap. E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai asta primești. Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine, iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă aerul meu. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu.”, a dezvăluit Mircea Radu.

Când vine vorba de mama copiilor săi, Mircea Radu se declară un bărbat împlinit. Acesta are o căsnicie fericită de mulți ani și radiază de fericire alături de soția sa, Raluca. Fostul prezentator tv reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Un alt artist celebru care se mândrește cu copiii săi este Tudor Chirilă. Acesta își ține familia cât mai departe de lumina reflectoarelor și este discret în privința partenerei sale de viață.

Ce spune fostul prezentator despre soția sa

Mircea Radu și Raluca formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2013 și au împerună doi copii. Soția prezentatorului este de profesie medic și nu își dorește să apară prea des în lumina reflectoarelor. Mircea Radu se mândrește cu femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit doi copii superbi. Acesta a mărturisit recent că relația de iubire cu soția sa a început lent și nu a fost vorba de dragoste la prima vedere. Fostul prezentator a dezvăluit ce l-a atras cel mai mult la partenera lui de viață.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu.”, a mărturisit acesta.

Mircea Radu are doi copii superbi și se bucură din plin de viața de familie. Fostul prezentator tv are o căsnicie fericită și reușește de minune să îmbine profesia cu planul personal.

Adauga un comentariu