National

Dana Budeanu, despre protestele din țară: „De ce nu au ieșit oamenii până acum? Pentru că au mai mâncat din slăninuța pe care o mai aveau”

Publicat: 01 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Budeanu despre protestele din țară De ce nu au ieșit oamenii până acum Pentru că au mai mâncat din slăninuța pe care o mai aveau
Dana Budeanu, designer vestimentar

Dana Budeanu, designer vestimentar, a vorbit despre protestele din România din ultimele zile și a arătat că nemulțumirile oamenilor privind restricțiile pentru combaterea pandemiei sunt reale.

Dana Budeanu este de părere că românii nu au ieșit până acum în stradă, deoarece au trăit cu ceea ce au agonisit. Din păcate, oamenii au rămas fără bani de mâncare, pentru că autoritățile nu au susținut niciun sector economic dintre cele afectate de pandemia COVID-19.

Dana Budeanu a răbufnit: „Unde am ajuns cu ceea ce voi ați făcut cu noi? Nicăieri, doar mai rău!”

Dana Budeanu consideră că, timp de un an, oamenii au fost umiliți și amenințați.

„Oamenii au fost umiliți, amenințați, flegmati pe față, un an de zile și continuă acest lucru.” a fost mesajul Danei Budeanu, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook stiripesurse.ro.

Potrivit designerului vestimentar, oamenii au rămas fără bani, iar protestele nu sunt decât ieșirea la suprafață a instinctului de supraviețuire: „foamea e mai mare decât frica”.

Oamenii au ajuns la fundul sacului. De ce nu au ieșit până acum? Pentru că sunt proști. Pentru că sunt manipulați, pentru că au mai mâncat din slăninuță pe care o mai aveau. Și au trăit din aia, s-au mai trimis bani. O luna, două, trei. Și gata, s-au terminat. Pentru că Guvernul nu a susținut deloc, un an de zile, masa, ca în alte țări.

Foamea e mai mare decât frica. Pentru că trezește în fiecre instinctul de supraviețuire, cea mai mare putere care zace în fiecare om. Oamenii s-au aruncat pe stradă pentru că nu mai pot. Nu mai au ce să pună pe masă.”

Reacția jurnalistului Mirel Curea la protestele românilor: „Nu sunt de acord cu tot ceea ce se strigă în piață în momentul acesta”

Miercuri seara, 31  martie, Mirel Curea, redactor-șef adjunct la Evenimentul Zilei, a vorbit la Antena 3 despre protestele anti-restricții, care au loc de patru zile în România.

Jurnalistul nu este de acord cu ceea ce oamenii scandează la proteste, subliniind că lozincile aduc acuzații cadrelor medicale. El a precizat că imaginile pe care le vedem acum în stradă nu sunt decât „rodul inconștienței, nepăsării și lipsei de omenie și rațiune a celor care ne conduc din prima secundă a pandemiei”

„Nu sunt de acord cu tot ceea ce se strigă în piață în momentul acesta. Nu sunt de acord ca unii demonstranți să meargă și să urle în fața geamurilor ATI. Cât de bătut în cap să fii să te duci în curtea unui spital și să strici moarte doctorilor.

Eu în oamenii din stradă văd rodul inconștienței, nepăsării și lipsei de omenie și rațiune a celor care ne conduc din prima secundă a pandemiei”, a spus jurnalistul Mirel Curea, la Antena 3

Jurnalistul Mirel Curea îi acuză pe Ludovic Orban, pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății și pe Raluca Turcan, ministrul Muncii, că nu le pasă de ceea ce se întâmplă în țară. El spune că măsurile de limitare a răspândirii coronavirusului sunt inspirate din măsurile impuse în alte țări europene, însă românii nu beneficiază de aceleași ajutoare pe care le primesc cetățenii celorlalte state pe timp de pandemie.

Adauga un comentariu