Cancan

Dani Oțil vinde garsoniera în care a locuit cu Mihaela Rădulescu. „Încă mai are pereții încărcați”

Publicat: 28 ian. 2022
Dani Oțil garsoniera
Dani Oțil a scos la vânzare cuibușorul de nebunii de pe vremea când era burlac

Îndrăgitul prezentator TV Dani Oțil a anunțat că își vinde garsoniera în care a locuit pe când era împreună cu Mihaela Rădulescu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de șase ani și s-au despărțit în 2014. Acum, însă, de când Dani Oțil s-a mutat într-o locuință mai mare, el vrea să scape de grija respectivei garsoniere.

Dani Oțil, în vârstă de 41 de ani, trăiește în prezent cele mai frumoase clipe din viață după ce s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu și a devenit tatăl unui băiat, Luca Tiago. Vedeta de la matinalul Antenei 1 a anunțat de curând că își vinde cuibușorul de nebunii de pe vremea când era burlac. Acesta s-a folosit de anumite detalii pentru a crește valoarea imobilului.

Dani Oțil își vinde garsoniera în care a trăit cu Mihaela Rădulescu

Dani Oțil a decis să scoată la vânzare locuința pe care o avea în perioada burlăciei. Prezentatorul de la Antena 1 a anunțat în mediul online că își vinde “celebra garsonieră”. Este denumită “celebră” pentru că, timp de câțiva ani, acolo a locuit împreună cu Mihaela Rădulescu, când cei doi au avut o relație. Acum că fiecare are viața lui și Dani și-a luat o locuință mai spațioasă pentru a-și crește copilul, matinalul a decis să scape de acel imobil.

„Ei bine, celebra garsonieră e de vânzare. Am postat-o într-un singur loc, la prietenii mei (n.r. -agenție imobiliară). Ei au făcut acolo niște poze atât de faine și prezentarea e atât de faină, încât, sincer, nu mai vreu să dau garsoniera. Dar o să o dau. Garsoniera e tare pentru că are mobila desenată de mine. În patul ăla am dormit eu și… (n.r. – este vorba de Mihaela Rădulescu), ei bine da. A scris istorie garsoniera aceasta. Dar are pereții încă încărcați, sunt convins”, a spus Dani Oțil într-un InstaStory.

Garsoniera este în zona Vitan, din București, are o bucătărie utilată, în dreptul căreia se află o canapea joasă. În baie este un duș și o cadă mică. De asemenea, acolo mai există și câteva dulapuri de depozitare, o comodă, un televizor și celebrul pat în care Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au dormit, pe vremea când formau un cuplu.

Cât a durat relația dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu

Deși în prezent Mihaela Rădulescu îl are drept partener de viață pe Felix Baumgartner, în timp ce Dani Oțil este căsătorit cu modelul Gabriela Prisăcariu, alături de care are și un băiețel, pe vremuri, aceștia formau unul dintre cele mai comentate cupluri. Cei doi s-au cunoscut în 2008, când Mihaela Rădulescu a fost invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Mihaela era încă măritată cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg pe atunci, însă acest lucru nu i-a oprit!

„Recunosc că am început relația înainte că Mihaela să divorțeze. Dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de pași că să fim împreună”, spunea la acea vreme Dani Oțil.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au despărțit în 2014, prezentatorul TV fiind cel care a făcut anunțul, iar acum matinalul este decis să vândă și garsoniera.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare
Adauga un comentariu