Local

Daniel Stătescu, directorul DJST: Cum arată bazele Ministerului Tineretului şi Sportului din judeţul Iaşi

Publicat: 06 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniel Stătescu directorul DJST Cum arată bazele Ministerului Tineretului şi Sportului din judeţul Iaşi
Daniel Stătescu , directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Iaşi a prezentat bazele sportive din judeţ. Astfel, acesta a menţionat că sunt puse la punct terenul sintetic de lângă Polivalenta, terenul exterior de la sala Grădinari

Daniel Stătescu , directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Iaşi a prezentat bazele sportive din judeţ. Astfel, acesta a menţionat că sunt puse la punct terenul sintetic de lângă Polivalenta, terenul exterior de la sala Grădinari.

De asemenea, reprezentantul Ministerului Tineretului şi Sportului a menţionat că tinerii ieşeni distrug plasele terenului sintetic, dar şi alte obiecte, precum scaune.

Stătescu afirma că interiorul sălii Polivalente din Iaşi necesită investii majore din cauza faptului că nimic nu mai este la standardele cerute, iluminat, înălţimea sălii, etc.

„Bazele sportive ale direcţiei sunt puse la punct : terenul sintetic de lângă polivalenta a fost schimbat anul trecut. Din păcate tinerii din zona ne distrug plasele, au distrus toate scaunele etc, terenul exterior de la sala Grădinari se prezintă în condiţii excelente, a fost modernizat acum câţiva ani. Doar interiorul sălii Polivalente necesită investiţii mari şi multe. Aici am avut un ajutor extraordinar din partea Primăriei Iaşi care ne-a dat în custodie acum câţiva ani suprafaţa de joc. În rest nimic nu mai corespunde (iluminat, înălţimea sălii, consumul exagerat de gaz în anotimpul rece)”, a transmis Daniel Stătescu, directorul DJST.

Adauga un comentariu