BZI LIVE

LIVE VIDEO – Dr. Ciprian Danielescu, șeful Secției de Oftalmologie a Spitalului de Neurochirurgie „N. Oblu” Iași, discută în emisiunea BZI LIVE despre accidentele oftalmologice și efectele nefaste ale automedicației – FOTO

Publicat: 30 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Zeci de cazuri de accidente îi trimit pe ieseni la sectia de oftalmologie a Spitalului de Neurichirurgie din Iași. Cu ce cazuri se confruntă medicii si cat de periculoase sunt leziunile suferite la ochi? Ce reprezintă retinopatia diabetică? Cum se manifestă și care sunt remediile? Cat de dăunătoare poate fi automeducatia în astfel de cazuri? Despre toate acestea ne va vorbi medicul oftalmolog Ciprian Danielescu, șeful secției de oftalmologie a Spitalului de Neurochirurgie „N. Oblu” Iași, în ediția BZI LIVE, 31 august 2023, ora 9.30, moderată de Irina Zaharia.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu