BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie BZI LIVE cu prof. univ. dr. Liviu George Maha, UAIC Iaşi, noul preşedinte al Societăţii pentru Cultură şi Literatura Română în Bucovina – FOTO

Publicat: 21 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 22 septembrie 2021, începând cu ora 15:00, în Platoul BZI LIVE este programat un dialog extrem de interesant, actual şi util alături de prof. univ. dr. Liviu-George Maha – Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iaşi! Astfel, alături de universitar se va dialoga despre noua funcţie deţinută, anume preşedinte al Societăţii pentru Cultură şi Literatura Română în Bucovina.

De asemenea, cum a văzut domnia sa învăţământul on-line, în plină pandemie de COVID-19, proiectele pe care le are în derulare vor fi alte repere ale acestei emisiuni. Despre investiţia în resursa umană, antreprenoriat, cum putem obţine o finanţare europeană pentru a ne dezvolta o afacere, start-up-uri şi alte elemente extrem de interesante vor fi alte elemente aflate în prim-planul producţiei media BZI LIVE.

Despre aspectele legate de fonduri europene şi modul în care au fost folosite aceste oportunităţi până acum se va mai puncta alături de prof. univ. dr. Liviu-George Maha

Având în vedere toate acestea, problematica emisiunii se va axat şi pe: aspectele legate de fonduri europene şi modul în care au fost folosite aceste oportunităţi până acum, elemente ce ţin de comerţul exterior sau proiectul în care a fost coordonator la nivel de UAIC (în valoare de 1,5 milioane euro din fonduri europene) dedicat doctoranzilor sau cercetătorilor. O altă direcţie a dialogului va fi legată de proiectele implementate de UAIC cu fonduri europene şi nu numai (cercetare, dezvoltare instituţională, mobilităţi, burse doctorale etc.).

Acesta preda cursuri de: Economie şi globalizare, Economie politică, Economie europeană, Integrare economică, Microeconomie, Macroeconomie, Managementul afacerilor internaţionale, Mediul internaţional al afacerilor, Mediul european al afacerilor, Programe regionale de management şi dezvoltare, Relaţii economice internaţionale, Tehnici de comerţ exterior, Tranzacţii de comerţ exterior şi are ca domenii de interes: Teoria comerţului internaţional, Politici comerciale, Afaceri internaţionale, Integrare europeană, Managementul fondurilor structurale şi de coeziune. Având în vedere toate acestea, prof. univ. dr. Liviu-George Maha de Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi va detalia, pe segmentele unde este specializat, şi elemente ce ţin de realităţi economice în contextul pandemiei de COVID-19, ce urmează şi care vor fi evoluţiile viitoare.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu