Cancan ultimă oră

El este fratele Ginei Pistol! Paul a ales să stea departe de lumea showbizului

Publicat: 10 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
El este fratele Ginei Pistol Paul a ales să stea departe de lumea showbizului
Gina Pistol și Paul, fratele ei.

Gina Pistol are un frate, pe nume Paul, cu cinci ani mai mic decât ea. În ciuda faptului că el apare foarte rar, cei doi au o relație foarte apropiată.

După ce părinții lor s-au despărțit în urmă cu 34 de ani, Gina Pistol, care pe atunci avea șase ani, s-a văzut nevoită să se maturizeze înainte de vreme și să îl crească pe fratele ei.

Paul Pistol seamănă foarte bine cu Gina

Prezentatorea emisiunii „Chefi la cuțite” a trecut cu greu peste divorțul părinților, însă acest lucru a ajutat la maturizarea ei. Gina Pistol a ajutat-o mult pe mama sa, deoarece s-a implicat în creșterea lui Paul, fratele ei.

“Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta. Eu am crescut cu tata până la 6 ani, dar după el a plecat și și-a refăcut viața. (…). Pe tata l-am iertat și am început să nu-l mai judec. L-am crescut pe fratele meu, care e mai mic cu cinci ani – are mult prea mult bun simț și e un băiat mult prea bun pentru perioada asta (…)”, a declarat Gina Pistol pentru jurnaliștii de la click.ro.

Într-un interviu acordat publicației libertateapentrufemei.ro, blondina a mărturisit despre Paul Pistol, care are 35 de ani:

“Avem o relaţie foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta. Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare”.

Gina Pistol a devenit mamă

Gina Pistol a născut! Proaspăta mămică și Smiley au anunțat marți seara, 9 martie 2021, pe o rețea de socializare, că au devenit părinți pentru prima dată.

Iată mesajul Ginei Pistol:

„Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostra s-a născut astăzi, este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare.”, a scris Gina Pistol pe pagina ei de Facebook.

Tot printr-un mesaj publicat online, și Smiley a anunțat că a devenit tătic. El le-a transmis urmăritorilor că atât Gina, cât și fetița se simt bine. Artistul le-a mulțumit tuturor celor care le-au fost alături în ultimul timp.

„Dacă ar există litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiță noastră este sănătoasă.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.

Găsiți mai jos imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni.

Va mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris Smiley pe Facebook.

Adauga un comentariu