Actualitate

Florian Bodog, acuzații grave la adresa Guvernului PNL legat de cumpărarea vaccinului antigripal: „Iohannis și Orban, grup organizat de criminali mincinoși!“

Publicat: 11 nov. 2020
Florian Bodog, fostul ministru al Sănătății
Florian Bodog, fostul ministru al Sănătății

Fostul ministru al Sănătății Florin Bodog a lansat mai multe acuzații grave la adresa Guvernului PNL legat de cumpărarea vaccinului antigripal.

În farmacii şi la cabinetele medicilor de familie se găseşte tot mai greu vaccin antigripal, într-o perioadă în care suprapunerea gripei cu COVID-19 ar putea avea efecte grave.

Preşedintele Klaus Iohannis a pus lipsa vaccinului antigripal pe seama PSD, iar Florian Bodog prezintă datele care arată că actualul Guvern, spre deosebire de precedentul, nu a cumpărat dozele necesare de vaccin.

„Iohannis și Orban, grup organizat de criminali mincinoși

Peste 8.000 de morți cu zile sub regimul penelist, iar pe Iohannis încă îl mai rabdă pământul cu minciunile lui slinoase!…

În 12 August 2019, mincinosule, Guvernul PSD a inițiat procedura de achiziție publică pentru un contract-cadru de 8 milioane de doze de vaccin gripal tetravalent inactivat în valoare de 86.460.000 lei + TVA.

Contractele subsecvente au fost lăsate pe masa Ministrului Sănătății cu termene precise de livrare: 20 Septembrie, 20 Octombrie, 10 Noiembrie și 30 Noiembrie 2019!“, a scris Florian Bodog pe pagina sa de Facebook.

Florian Bodog: „Vaccinul lipsește din farmacii nu din cauza PSD, ci din cauza incompetenței Guvernului condus de Sică Mandolină!“

Fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, a precizat că medicii de familie nu au primit nici acum dozele necesare pentru bolnavii cronici din cauza Guvernului condus de Ludovic Orban, iar președintele Klaus Iohannis nu face altceva decât să atace PSD.

„Unde sunt cele din 2020 penelistule, mincinos și violator de Constituție?

Unde sunt cele care trebuiau cumpărate de peneliști în 2020? Medicii de familie nu au primit nici acum dozele necesare pentru bolnavii cronici! Doar praf în ochi! Ca să îmi înțelegeți oameni buni supărarea: PNL scade vertiginos în sondaje, așa că Iohannis a ieșit iarăși din bârlog să acuze pe nedrept PSD. De data aceasta, Iohannis a mințit în legătură cu vaccinul antigripal.

Acesta lipsește din farmacii nu din cauza PSD, ci din cauza incompetenței Guvernului condus de Sică Mandolină.

Aveți DOVADA mai jos dar și pe portalul SEAP! (http://e-licitatie.ro/…/not…/ca-notices/view-c/100084817)

De ce nu au fost livrate aceste cantități?

Iohannis ar trebui să îi ia la rost pe favoritul său Victor Costache, pe actualul ministru Nelu Tătaru și pe Lucovid Orban. Aceștia sunt vinovații adevărați pentru criza vaccinului antigripal!”, a mai scris Florian Bodog pe pagina sa de Facebook.

Klaus Iohannis: „S-a suplimentat comanda și acum suntem undeva la 3,5 milioane de doze “

Președintele Klaus Iohannis a vorbit marți, 10 noiembrie, într-o conferinţă de presă, ce soluţii există pentru criza vaccinului antigripal.

„În fiecare lună vin noi tranșe de vaccin antigripal în România și probabil știți, dacă nu, vă spun eu, că vechiul guvern pesedist comandase cam 1,5 milioane de doze, iar de când a venit noul guvern liberal s-a suplimentat comanda și acum suntem undeva la 3,5 milioane de doze, deci mai mult decât dublu cât se comandase înainte. Aceste doze vor veni în tranșele negociate de Guvern și este clar că, în condiții de pandemie, cererea și de vaccin antigripal este mai mare, dar, pe parcurs, vor veni doze pentru a satisface această cerere mărită”, a spus președintele Klaus Iohannis.

Comentarii
  • Iohanis si guvernul sau de papagali galbeni repeta acelasi lucru ;PSD,PSD,desi au un an de guvernare si nu fac nimic altceva,decat ca vor un parlament ingalbenit,pentru a fura, fara a mai fi trasi de maneca de cineva.

Adauga un comentariu