Cancan

Gabriela Prisăcariu, top modelul cu studii juridice care l-a făcut tătic pe Dani Oțil

Publicat: 07 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Prisăcariu top modelul cu studii juridice care l-a făcut tătic pe Dani Oțil
Gabriela Prisăcariu este un model de succes, care l-a făcut tătic pentru prima dată pe Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu este o tânără cu o carieră de succes în modeling, iar notorietatea ei a crescut și datorită relației cu Dani Oțil. Cei doi s-au căsătorit în această vară iar în urmă cu o lună a venit pe lume băiețelul lor, primul copil al cuplului. Cu toate că activează de ani buni în showbiz, soția lui Dani Oțil are la bază studii juridice, ea fiind licențiată în drept.

Actuala doamnă Oțil a câștigat un plus de celebritate prin prisma relației cu prezentatorul matinalului de la Antena 1. Și totuși, numele Gabrielei Prisăcariu era cunoscut în lumea showbiz-ului autohton încă de acum șase ani, odată cu participarea la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Ea s-a remarcat rapid, Gabriela Prisăcariu fiind una dintre preferatele celebrului designer. Mai apoi, fotomodelul a participat și la o emisiune matrimonială, care avea drept scop găsirea unui partener. La acea vreme ea a făcut câteva afirmații controversate care au propulsat-o în centrul atenției.

Bărbaţii caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea şi nici nu caut. Am fost cu bărbaţi care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt şi frumoasă, şi mai am şi ceva în cap”, declara Gabriela Prisăcariu.

Ce studii are Gabriela Prisăcariu

Frumoasa blondină pare a fi perechea perfectă a lui Dani Oțil, aceasta reușind să-l cucerească pe prezentator cu frumusețea ei, dar și cu personalitatea și spiritul tânăr. Gabriela Prisăcariu, născută la 22 noiembrie 1992, este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității „Titu Maiorescu”. Și totuși, ea nu a activat în domeniul juridic ci a preferat o carieră în care să se axeze pe calitățile sale fizice.

Astfel, ea și-a dezvoltat o cariera de model de succes, cochetând și cu emisiunile televizate. Chiar dacă este o prezență foarte plăcută, de-a lungul timpului ea și-a atras și unele critici din partea colegilor de breaslă. Aceștia au poreclit-o „scorpia” tocmai din cauza obsesiei pentru curățenie a actualei soții a lui Dani Oțil.

12 ani, respectiv 10 centimetri îi despart pe Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil

Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani, astfel că Gabriela Prisăcariu a fost cerută în căsătorie de prezentatorul tv în luna ianuarie a anului trecut. Atunci, cuplul petrecea clipe de vis într-o vacanță exotică, însă pandemia le-a dat planurile peste cap, iar nunta lor a avut loc abia anul acesta în luna august.

În ciuda faptului că între ei este o diferență de vârstă de 12 ani, Dani și Gabriela formează un cuplu foarte frumos și se completează de minune. Totodată, și la capitolul înălțime consemnăm o diferență notabilă între ei, Astfel, dacă Dani Otil măsoară 1,70 metri, Gabriela Prisăcariu este mai înaltă decât el cu 10 centimetri. Însă, în ciuda diferențelor de vârstă și de înălțime, cei doi par făcuți unul pentru celălalt, deoarece au și multe lucruri în comun.

Primul copil din viața cuplului

În urmă cu o lună, Gabriela a născut prin cezariană un băiat, primul copil pentru ambii soți. Așa cum a anunțat soția lui Dani Oțil pe contul de Instagram, micuțul a primit numele Luca Tiago și a venit pe lume la un spital privat.

Am născut pe 10 septembrie, la ora 22.30, prin cezariană. Nu stau acum să explic cum și de ce nu am născut natural și am ales cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, a povestit Gabriela Prisăcariu.

Acum, după naștere, soția prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani” se simte bine și se află într-o formă bună. Gabriela nu a luat multe kilograme în greutate de-a lungul sarcinii, astfel că i-a fost ușor să revină la silueta de fotomodel.

Adauga un comentariu