Cancan

Geanina Ilieș se află la o vârstă a marilor împliniri, însă regretă că a pozat nud în Playboy

Publicat: 11 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Geanina Ilieș se află la o vârstă a marilor împliniri însă regretă că a pozat nud în Playboy
După un an de pauză pe sticlă, Geanina Ilieș a revenit cu un nou proiect - emisiunea "Hai să fim super"

Geanina Ilieș, frumoasa brunetă în vârstă de 35 de ani, care a pozat nud în Playboy, regretă enorm decizia luată în tinerețe. Mai mult, s-a căsătorit și de la o vârstă fragedă, însă a divorțat cu scandal de soțul care o bătea frecvent. Însă din această relație s-a născut fiul ei Patrick, care are aproape 15 ani. Totodată, după ce în 2016 renunța la televiziune, ea a revenit la prima dragoste în urmă cu aproape doi ani, prezentând „Gospodar fără pereche” și apoi participând la „Ferma”. Mai mult, primăvara aceasta i-a adus un nou proiect – Hai să fim super!

După un an de pauză pe sticlă, Geanina Ilieș a revenit cu un nou proiect. Emisiunea „Hai să fim super” se difuzează pe platforma online Pro TV Plus şi are ca invitați foşti sau actuali sportivi ai României. Astfel, primul episod l-a avut drept invitat pe Mihai Leu, fost boxer şi campion mondial WBO la semimijlocie în 1997. În aceste emisiuni, sportivii vorbesc despre cariera lor şi povestesc întâmplări inedite din viaţa personală. Printre alți invitați se numără şi alte personalităţi din sport precum: Benny Adegbuyi, Cătălin Moroșanu, Ana Maria Brânză sau Bogdan Stelea.

Jumătate din viața ei, Geanina Ilieș s-a dedicat televiziunii. Aproape 15 ani a prezentat știrile, însă în 2016 a abandonat această meserie. Și-a deschis propria afacere, iar în urmă cu doi ani a prezentat la Pro TV emisiunea „Gospodar fără pereche”. De asemenea, a concurat și în prima ediție a celebrei emisiuni „Ferma”.

Geanina Ilieș vârstă

Frumoasa brunetă Geanina Ilieș urmează să împlinească, în curând, frumoasa vârstă de 36 de ani, data nașterii fiind 3 iunie 1985. Astfel, îndrăgita vedetă TV este în zodia Gemeni și este mândră că până acum a făcut aproape tot ce și-a imaginat încă de când era mică. Cu toate acestea, are un mic regret, și anume că nu a reușit să-i călce pe urme bunicului ei, fost pilot. Acest lucru nu o mai atrage acum, dar și-ar dori să sară cu parașuta și să tragă cu pistolul.

„Mă simt ca la 20 de ani, dar cu mintea de acum. E așa cum mi-am imaginat, pe la 17-18 ani, știam că vreau să am familia mea, să am un copil, voiam să am și un job, voiam cam multe. Le-am făcut așa cum mi le-a dat Dumnezeu. L-am făcut pe Patrick la aproape 22 de ani și apoi mi-am dat seama că vreau să fac lucruri și pentru mine și am luat-o pe partea asta cu televiziunea, cu reclamele, și mi-a plăcut mai mult televiziunea”, spune Geanina Ilieș.

Geanina Ilieș regretă că a pozat nud în Playboy

Vedeta TV este urmărită și acum de anumite decizii luate în tinerețe, una dintre acestea fiind acea sedință foto din 2008. Geanina Ilieș a recunoscut în mai multe rânduri că dacă ar putea, ar da timpul înapoi pentru a nu poza nud în celebra revistă pentru bărbați Playboy. Cu toate că a încasat o sumă frumușică la momentul respectiv pentru pictorialul sexy, vedeta TV a avut mustrări de conștiință odată cu trecerea timpului. Mai mult, faptul că este mămică de băiat o face să regrete și mai mult. Cu siguranță nu și-ar dori ca Patrick să vadă din întâmplare acele imagini, astfel că pe contul de Instagram postează imagini cuminți.

Geanina Ilieș soț

Frumoasa brunetă s-a căsătorit de la o vârstă fragedă, pe când avea doar 22 de ani, cu Irinel Varga. Mariajul cu omul de afaceri nu a fost unul deloc perfectă, deoarece bărbatul o bătea și o înșela pe Geanina Ilieș. Astfel, povestește ea, sătulă de viața alături de Irinel, Geanina a încercat să-și găsească alinarea alături de un alt bărbat. Numai că soțul său a aflat însă despre escapadele vedetei și în 2011 cei doi au divorțat cu mare scandal. După despărțire, prezentatoarea a revenit la numele de fată, Ilieș, iar băiatul, Patrick, a rămas în grija ei.

Geanina Ilieș iubit

Cu trecerea anilor, lucrurile par să se fi așezat pe un făgaș normal pentru Geanina Ilies. În momentul de față, frumoasa vedetă se află într-o relație, dar nu vrea să dea mai multe detalii despre iubitul ei. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a recunoscut că cel mai important om din viața ei este fiul ei care va împlini în curând 15 ani. Patrick este pasionat de tenis și de actorie și are o relație foarte apropiată cu mama sa. Iar Geanina Ilieș a recunoscut că în timpul liber îi place să gătească pentru fiul și pentru iubitul ei atât mâncare, cât și dulciuri. Mai mult, spune că este o gospodină desăvârșită: spală și calcă rufe, dar face și curățenie în casă.

În altă ordine de idei, Geanina Ilieș, în vârstă de 35 de ani, trăiește o perioadă de mari împliniri alături de iubit, după ce a divorțat de soț, iar cel mai mare regret este faptul că a pozat nud în Playboy.

Adauga un comentariu