Cancan

Gigi Becali a cântat și a dansat în fața celor 400 de invitați de la cununia civilă a lui Ianis Hagi. Patronul de la FCSB şi-a încălcat promisiunea

Publicat: 26 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gigi Becali a cântat și a dansat în fața celor 400 de invitați de la cununia civilă a lui Ianis Hagi. Patronul de la FCSB şi-a încălcat promisiunea
Gigi Becali a facut show la cununia lui Ianis Hagi

Gigi Becali a făcut spectacol la cununia civilă a lui Ianis Hagi. Fotbalistul lui Alaves a dat o petrecere de pomină chiar în ziua de Crăciun.

Patronul FCSB a fost unul dintre invitații de seamă și s-a distrat pe cinste. Becali a făcut show pe ringul de dans și a cântat chiar și la microfon. 400 de oameni au fost invitați de Ianis Hagi la cununia civilă.

Ce meniu a avut Ianis Hagi la cununie

Meniul a fost unul tradițional. Jumări, chifteluțe de porc, carne la garniță, cârnați, pastramă de porc au fost mâncărurile alese de Ianis Hagi pentru cei prezenți.

„Este un an pe care îl voi ține minte mereu, vine după un alt an de zile de chin. În a doua parte a anului au venit momentele frumoase, calificarea cu naționala, acum cununia. Cunuia este ceva unic, ce mi-am dorit de mic copil. Adică să îmi găsesc jumătatea și mi-am găsit-o. Avem două familii care ne-au susținut necondiționat de la început. Ne iubim, ne apreciem, ne respectăm.

Îmi doresc copii sănătoși, asta este dorința amândurora. Ne dorim copii sănătoși. Până atunci, ne dorim să ne bucurăm de această seară și toate vor veni pe parcurs. Am reușit să planificăm în prima zi de Crăciun evenimentul, să fie ceva unic. Deocamdată, este cununia civilă, apoi vedem. Nuntă, clar, ne dorim, dar nu e nimic stabilit. Mă decurc și cu dansul, suntem machidoni. Mă descurc, nu mă fac de rușine. Așa mi-a spus tata de mic, și la fotbal și pe ringul de dans”, a spus Ianis Hagi, potrivit redactia.ro.

Gigi Becali a cântat și a dansat în fața celor 400 de invitați

Patronul de la FCSB a dansat şi s-a simţit extraordinar spre deliciul invitaţilor. Este bine ştiut că Gigi Becali reuşeşte mereu să uimească audienţa cu mişcările sale de dans. La fel a făcut şi în seara de Crăciun când, invitat fiind la nunta fiului lui Gică Hagi, a cântat şi a dansat pe muzica machedoneasca reuşind să facă atmosfera si sa devina viral pe retele sociale.

Ianis Hagi și fiica lui Gică Popescu au dat lovitura în afaceri

Copiii marilor internaționali români de fotbal Gică Hagi și Gică Popescu și-au deschis împreună o firmă de comerț online. Firma are ca obiect principal de activitate „comerț amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet”.

Cei doi, care sunt și veri, pare că au dat deja lovitura și au avut noroc! Afacerea merge foarte bine. Compania Mariei Popescu și a lui Ianis Hagi a avut, anul trecut, un profit net de 1,13 milioane lei, la venituri totale de 1,61 milioane lei, potrivit datelor analizate de Profit.ro.

Fiica lui Gica Popescu este administratorul firmei. Tânăra are cunoștințe vaste în domeniu pentru că a terminat cursurile unei școli private de business din Barcelona. Acum, tânăra culege roadele muncii ei, însă nu i-a fost deloc ușor atunci când s-a văzut singură, într-o țară străină, cu un buget fix.

Adauga un comentariu