Cancan ultimă oră

Horoscop zilnic 7 decembrie 2021. Peștii au tendința de a deforma adevărul

Publicat: 07 dec. 2021
Horoscop 17 Iulie 2021
Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2022!

 

Horoscopul zilei de 7 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești au tendința de a deforma adevărul.

Horoscop Berbec

Berbecii au tendința de a fi prea visători și pe o cu totul altă lungime de undă decât cea a colegilor de muncă, de aceea nu este exclus să apară tensiuni. Nativii ar trebui să se deschidă și către alte păreri decât ale lor și să nu intre în discuții contradictorii pe teme legate de spiritualitate și credință.

Horoscop Taur

Taurii sunt tentați să cheltuie peste măsură și se pot lăsa ușor influențați de cei din jur să deschidă portofelul. Nativii sunt sfătuiți să gândească în perspectivă, mai ales că pot achiziționa obiecte inutile. S-ar putea ca și în cuplu să apară tensiuni din cauza banilor.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot avea parte de o atmosferă mai tensionată în familie și cel mai probabil aceasta apare ca urmare a unor certuri pe care le au cu partenerul. Nativii pot avea pretenții și așteptări prea mari de la perechea de viață.

Horoscop Rac

Pentru Raci se anunță o zi solicitantă la locul de muncă și certurile cu colegii nu vor lipsi. S-ar putea să nu te poți concentra pe ceea ce ai de făcut, să fii foarte confuz și de preferat ar fi să nu iei decizii importante.

Horoscop Leu

Leii pot fi tentați să cheltuie pe distracții astăzi și pentru a se răsfăța și pot depăși bugetul fără să-și dea seama. În alte cazuri pot să apară tensiuni cu persoana iubită sau certuri cu copiii, aspecte care vor strica starea de spirit a nativilor.

Horoscop Fecioară

Fecioarele își pierd foarte ușor atenția, sunt dezorganizate, mai irascibile și ușor de enervat. Sunt posibile tensiuni în familie, dar și certuri cu partenerul de viață. Pot primi reproșuri pentru că nu-și împart egal timpul între casă și muncă.

Horoscop Balanță

Balanțele pot fi foarte ușor afectate de vorbele celor din jur și pot pune la suflet orice remarcă pe care o primesc, mai ales că o pot interpreta greșit. Deși nu sunt conflictuale, astăzi se pot certa cu toți cei din jur, mai ales cu colegii de muncă.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot cheltui mai mult decât și-au propus, mai ales dacă ies cu prietenii sau investesc în proiecte personale. Trebuie să aibă grijă să nu investească într-un vis irealizabil sau într-o fantezie de moment. Important este să vadă lucrurile în perspectivă.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii se pot certa cu familia astăzi și vor avea impresia că nu sunt sprijiniți și înțeleși de cei dragi. Totodtă, trebuie să aibă grijă și la discuțiile cu partenerul de viață sau cu colaboratorii și să nu se lase sufocați de cerințele și pretențiile acestora.

Horoscop Capricorn

Capricornii se pot confrunta cu urmări ale stresului și oboselii din ultima perioadă și pot deveni foarte agitați și irascibili cu cei din jur. Starea de spirit le poate fi serios afectată și nu ar trebui să se implice în negocieri sau să ia decizii importante.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii cu greu se vor abține să nu riposteze în fața unor prieteni care exagerează cu pretențiile. Totodată, se pot lăsa ușor păcăliți și duși cu vorba de cei dragi, așa că ar trebui să aibă grijă la ce promisiuni fac și li se fac.

Horoscop Pești

Peștii pot avea parte de reproșuri din partea partenerul de viață din cauza faptului că petrec prea mult timp muncind. În plus, și discuțiile cu superiorii sunt neplăcute astăzi. Nativii au nevoie să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională pentru a evita conflictele cu ceilalți.

sursă

Adauga un comentariu