Prima pagină » Cancan » Iată de ce a lipsit Teo Trandafir de la nunta lui Răzvan Simion. „Cum o dau ca naiba iese”

Iată de ce a lipsit Teo Trandafir de la nunta lui Răzvan Simion. „Cum o dau ca naiba iese”

14 iun. 2024, 09:49,
BZI.ro, în Cancan

S-a aflat de ce a lipsit Teo Trandafir de la nunta lui Răzvan Simion. Pe 8 iunie, Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit. La ceremonie au fost prezenți familiile celor doi și prietenii apropiați, dar Teo Trandafir nu a fost printre ei, cu toate că cei doi prezentatori au avut întâlniri recente.

În prezența doar a familiei, nunta a avut loc într-un cadru intim, însă s-a aflat ulterior despre magnitudinea darurilor oferite la nunta lui Răzvan Simion și Daliana Răducan, iar invitații au avut parte de preparate de cea mai înaltă calitate pe mese.

De ce a lipsit Teo Trandafir de la nunta lui Răzvan Simion

Prezentatoarea nu a primit invitație la nunta vechiului său prieten, chiar dacă acesta a fost invitat recent la podcastul găzduit de Teo. Situația a stârnit și curiozitatea Ilincai Vandici, care a întrebat-o pe colega sa despre absența de la nunta lui Răzvan Simion.

Ilinca Vandici: „Răzvan Simion te-a chemat? Că tu ai și filmat cu el un podcast recent”

Teo Trandafir: „Nu, nu prea. Că știe că sunt…”

Vandici: „Dar te-ai fi dus dacă te-ar fi chemat?”

Teo: „Uite, vezi, întrebarea asta puteai să mi-o pui între patru ochi.”

Vandici: „Poți să refuzi să răspunzi.”

Teo: „Da, sigur, veneam. Deci cum o dau ca naiba iese. Dacă mă chema și… înțelegi, dacă nu m-a chemat, de ce nu m-a chemat? Sunt ceva, sunt un vis.”

Ce paralela a facut Ilinca Vandici cu nunta lui Pepe cu Yasmine

În tot weekendul trecut a avut loc și nunta lui Pepe cu Yasmine, despre care Ilinca Vandici a făcut o comparație cu cea a lui Răzvan Simion. Frumoasa prezentatoare a fost surprinsă să afle că la nunta prezentatorului de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, invitații au fost implicați complet în momentul prezent și nu au fost preocupați de lumea virtuală.

Ilinca Vandici: „Cert e că am văzut imagini și de la nunta celor doi. Dacă în ceea ce privește celălalt cuplu, Pepe și Yasmine, cumva au apărut imagini pe TikTok, toată presa a văzut, toată lumea a fost acolo, toată lumea a filmat, aici totul a fost extrem de controlat și protejat așa de ochii curioșilor. Au apărut în mediul online doar imagini lăsate de ei acolo, de Răzvan, de Daliana.”

Teo Trandafir: „Le-o fi luat telefoanele? Cum o fi fost posibil?”

Ilinca Vandici: „Eu cred că a fost o chestie de bun-simț și de respect până la urmă.”

În cadrul emisiunii pe care o moderează, Teo Trandafir a spus de ce a lipsit de la nunta lui Răzvan Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *