Cancan ultimă oră

Mara Bănică este în culmea fericirii. A scăpat de bărbatul care o teroriza

Publicat: 06 dec. 2019

Zi mare pentru Mara Bănică. A reuşit să treacă peste problema legată de bărbatul care a terorizat-o mai mult de un an. Acum jurnalista poate răsufla uşurată şi se poate bucura de tot ce îi oferă viaţa.

Mara Bănică este bine şi liniştită astăzi, însă nu la fel au stat lucrurile în ultimul an şi jumătate, atunci când simpatica vedetă a fost ameninţată şi şantajată de un bărbat care… se îndrăgostise de ea. Bărbatul îi cerea bani şi o şantaja, totul până la finalul lunii noiembrie, atunci când Mara Bănică a reuşit să-l dea pe mâna Poliţiei.

Acum, după ce individul a ajuns în spatele gratiilor, Mara Bănică poate sta liniştită şi se poate concentra pe familia ei. De altfel, astăzi este zi mare pentru ea, pentru că bunica ei, Nina, îşi sărbătoreşte ziua. Mara Bănică are o relaţie extraordinară cu bunica ei şi este fericită că aceasta este sănătoasă şi în putere, iar fiul ei, Dima, a reuşit să o cunoască şi să se bucure de prezenţa ei.

Bunica Marei Bănică a fost cadru didactic, astfel că jurnalista a reuşit să înveţe multe de la femeia pe care nu o numeşte doar bunică, ci chiar mamă.

Pentru că aşa este ea pentru toată familia, tocmai de aceea are parte de iubire şi apreciare din partea tuturor celor dragi.

„Mama Nina. Bunica mea și străbunica lui Dima. Astăzi este ziua ei. Și, ca în fiecare an, dis de dimineață, a plecat la slujbă de Sfântul Nicolae. Dumnezeu e tare bun cu noi pentru că o ține sănătoasă. Este cel mai drept om pe care eu l-am cunoscut. A educat generații întregi de elevi, cred că unul-doi sunt și în lista mea de prieteni! Împlinește 86 de ani. Prăjiturile ei sunt cele mai bune din lume, iar sarmale că ale ei nu face nimeni pe pământ! Te iubim, mamă Nina”, a scris Mara Bănică pe reţelele sociale.loading...

Adauga un comentariu