Cancan

Marinela Nițu, ajunsă la vârsta maturității depline, duce o viață discretă. Cum arăta înainte de operațiile estetice

Publicat: 25 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marinela Nițu ajunsă la vârsta maturității depline duce o viață discretă. Cum arăta înainte de operațiile estetice
În ultima vreme, Marinela Nițu se axează doar pe activitatea profesională

Fosta soție a lui Miron Cozma, Marinela Nițu, care se află la vârsta marilor împliniri, a lăsat în urmă celebritatea dobândită de pe vremea când era soția „Luceafărului Huilei”. La câțiva ani de la divorț, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor, artista a revenit la prima ei dragoste. Marinela cântă acum jazz în restaurantele de pe Valea Prahovei. Mai mult, din dezvăluirile făcute de fostul soț, cei doi nu mai țin legătura.

Marinela Nițu pare să se fi liniștit odată cu vârsta și a renunțat la pozele provocatoare de pe rețelele de socializare. Acum, ea își folosește contul de Facebook doar pentru a se promova din punct de vedere profesional.

Marinela Nițu, la vârsta maturității depline

În prezent, Marinela Nițu locuiește în Brașov. Din cauza operațiilor estetice și a kilogramelor în plus, fosta soție a lui Miron Cozma a devenit de necunoscut. Pe plan profesional, bruneta în vârstă de 54 de ani a întâmpinat greutăți datorate pandemiei. După ce barurile și restaurantele s-au deschis, Marinela a început să își reia activitatea artistică și se promovează pe rețelele de socializare.

Pe pagina oficială sunt postate filmări de la show-rile live. Cel mai popular video este din 2019. reușind să strângă peste 497 de mii de vizualizări și 1,8 mii de like-uri. Totodată, își avertizează fanii cu privire la articolele apărute în presă și îi sfătuiește să nu citească știrile ce apar despre ea.

Într-o postare pe pagina de Facebook, artista îi amenință pe cei ce o defăimează că va acționa legal împotriva lor. Printre site-urile de știri vizate se numără KanalD, Cancan sau ProTV. Se pare că, pe lângă defăimare, Marinela Nițu se confruntă și cu problema plagiatului. Aceasta consideră că formația Taraful Rutenilor, care cântă cu Carmen Chindriș, i-au furat linia melodică și vocea.

Cum arăta Marinela Nițu înainte să-l cunoască pe Miron Cozma

Înainte să-l cunoască pe Miron Cozma, Marilena avea o înfățișare natuală, lipsită de operații estetice. Cu timpul și-a modificat buzele, pomeții și tenul cu ajutorul operațiilor estetice și injecțiilor cu botox. Pentru a se opera, bruneta a mers în Italia. La sfârșitul anilor 90 a ajuns să arate complet schimbată.

Deși cânta, Marilena nu s-a făcut remarcată prin hit-uri difuzate la Radio sau la TV. Presa a remarcat-o datorită relației cu Miron Cozma, care a fost de la început una atipică. Pe atunci, el era însurat cu o avocată, iar ea cu un afacerist italian. În urma divorțului din 2014, Miron Cozma și Marinela Nițu nu își mai vorbesc. Fostul ei soț o descrie ca fiind o femeie narcisistă. De asemenea, acesta a declarat că-și dorește alături o femeie mai frumoasă și mai deșteaptă.

Cât erau căsătoriți, fostul lider al minerilor i-a scris poezii de dragoste și declara că și-ar da viața pentru femeia iubită. Cei doi s-au despărțit după o relație de 12 ani. Despre motivul despărțirii, Miron Cozma a spus că au fost unele lucruri pe care nu le poate trece cu vederea. Se pare ca Marinela îî interzicea să asculte muzică și să bea, lucru care îi deranja spiritul de haiduc.

După despărțire, Marinela Nițu susține că s-a îmbolnăvit datorită stresului provocat de fostul soț și s-a mutat în Brașov, pentru a avea grijă de părinții săi. De asemenea, ea și-a acoperit tatuajul care semnifica semnătura fostului soț cu o floare colorată. Puțini știu că Marinela Nițu, ajunsă la vârsta de 54 de ani, a absolvit Școala de Arte din Brașov și a colaborat cu mai mulți artiști, precum Horia Moculescu ori Cornel Fugaru.

Adauga un comentariu