Cancan ultimă oră

Mihaela Bilic a dezvăluit care e cea mai mare greșeală pe care mulți o fac de Paște, pentru cei care au ținut post e și mai rău!

Publicat: 23 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihaela Bilic a dezvăluit care e cea mai mare greșeală pe care mulți o fac de Paște pentru cei care au ținut post e și mai rău
Nutriționistul a oferit câteva informații importante despre masa de Paște.

Mihaela Bilic, sfaturi nutriționale pentru masa de Paște. Nutriționistul a oferit câteva informații importante despre masa de Paște. Mihaela Bilic a explicat cum trebuie să se facă trecerea de la perioada de post la masa de sărbătoare. Specialistul susține că oamenii au la dispiziție două zile pentru a se bucura de bucatele găsite special pentru Paște.

Mihaela Bilic a explicat cum ar trebui pregătite preparatele tradiționale pentru as e evita acumularea kilogramelor în plus. De asemenea, nutriționistul susține că produsele consumate de Paște sunt dietetice și mai ușor de digerat.

Mihaela Bilic, sfaturi nutriționale pentru masa de Paște

Mihaela Bilic a oferit câteva sfaturi nutriționale pentru masa de Paște. Invitată în emisiunea Vorbește lumea, difuzat pe PRO TV, Mihaela Bilic a avut câteva recomandări utile pentru masa de Paște. Specialistul a explicat cum trebuie să se facă trecerea de la masa de post la masa de sărbătoare.

„Dacă a fost doar o săptămână de post, organismul nu o să se resimtă atât de tare. Cred că cel mai bine ar fi să nu încercăm să mâncăm totul la o masă.

Aici e greșeala, nu neapărat că sunt multe feluri de mâncare, cât faptul că mâncăm mult la o singură masă’, a spus nutriționistul.

Mihaela Bili: „Punem legume multe, proaspete”

Mihaela Bilic a explicat că oamenii au la dispoziție două zile pentru a se bucura de mâncărurile tradiționale de Paște. De asemenea, aceștia pot mânca treptat consumând câte un fel diferit de mâncare la fiecare 3-4 ore.Pentru a nu acumula kilograme în plus și pentru a evita disconfortul, Mihaela Bilic vine cu câteva sfaturi.

„La capitolul mic-dejun o să pun drobul pentru că el este vedeta sărbătorii de Paște. Drobul este un preparat făcut din organe, de miel, dar pot fi și de la alte animale, de pui, de porc. Din punct de vedere dietetic, nu este nimic rău. Nu au multă grăsime, deci nicio problemă din punct de vedere siluetă. Se potrivește foarte bine inclusiv cu dieta celor care mănâncă proteic. Nu are niciun strop de carbohidrați. Avem carne, legume… suntem ok. Punem legume multe, proaspete.Punem și oul, nu cade greu la ficat, poate pentru cei care au probleme biliare. Pentru persoanele sănătoase, este o esență de nutrienți, care reface ficatul, cu o condiție, să nu-l mâncăm cu maioneză’,a mai spus nutriționistul, relatează fanatik.ro.

 

 

Adauga un comentariu