International

Motivul pentru care Donald Trump are fața portocalie. Explicația venită din partea fostului președinte al Statelor Unite ale Americii

Publicat: 09 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Motivul pentru care Donald Trump are fața portocalie. Explicația venită din partea fostului președinte al Statelor Unite ale Americii
Această cremă este fabricată de Bronx Colors, o companie elvețiană înființată în urmă cu 10 ani în localitatea Hünenberg din cantonul Zug, și costa în 2019 6,5 franci elvețieni pe flacon

Donald Trump are mereu fața portocalie. Deși unii au o altă părere, fostul președinte SUA are o altă explicație.

Motivul pentru care Donald Trump are mereu fața portocalie. Iată care este explicația fostului președinte al Statelor Unite despre culoarea feței sale!

De ce Donald Trump are fața portocalie

Angajații de la Washington Post au elucidat enigma nuanței portocalii de pe tenul lui Donald Trump. Astfel, surse din cadrul Casei Albe au dezvăluit, în anul 2019, că în dormitorul fostului președinte al SUA sunt mereu prezente tuburi de cremă de față „Boosting Hydrating Concealer – Orange BHC06″, menită să reducă cearcănele din jurul ochilor.

Această cremă este fabricată de Bronx Colors, o companie elvețiană înființată în urmă cu 10 ani în localitatea Hünenberg din cantonul Zug, și costa în 2019 6,5 franci elvețieni pe flacon.

Isabelle von Kännel, directorul firmei elvețiene, a explicat că nuanța portocalie a tenului lui Donald Trump se datorează probabil aplicării unui strat prea gros de cremă. Această ipoteză este susținută de foști angajați ai Casei Albe, care au afirmat că Donald Trump folosea atât de multă cremă încât își păta cămășile în zona gulerului.

Explicația lui Donald Trump

Pe de altă parte, Donald Trump desființează ipoteza celorlalte persoane, argumentând că nuanța portocalie a tenului său are o altă explicație completă, fără a fi legată de produsul cosmetic menționat.

„Lumina slabă este cea mai mare problemă pentru mine.

Din cauza aceasta arăt portocaliu. Și eu, și voi!”, a afirmat fostul președinte al Casei Albe în timpul unui discurs în Baltimore.

De asemenea, în cadrul unui discurs despre energia verde, Donald Trump a declarat că becurile pe care sunt forțați să le folosească îl face portocaliu la față.

„Becurile pe care suntem forțați să le folosim… În primul rând, pentru mine, cel mai important, mă fac să arăt portocaliu”, a spus fostul președinte al Statelor Unite, stârnind hohote de râs.

Pare că simplul bec devine unul dintre marii inamici ai fostului lider de la Casa Albă. Donald Trump îl utilizează ca exemplu negativ în discuțiile despre energie și mediu de fiecare dată când are ocazia.

Adauga un comentariu