Stiri si curiozitati

Nuanțe de blond nisipiu: Sfaturi pentru a obține culoarea dorită

Publicat: 04 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nuanțe de blond nisipiu Sfaturi pentru a obține culoarea dorită
Mulți maeștri susțin că este destul de ușor să alegi machiajul potrivit pentru un astfel de păr

Nuanțele de blond nisipiu sunt una dintre cele mai în vogă pentru anul 2022. Cea mai importantă metodă de schimbare a imaginii este vopsirea părului. Această nuanță este potrivită pentru posesorii de piele deschisă și închisă, indiferent de forma feței. Principalul avantaj al acestei nuanțe este că această culoare ascunde multe neajunsuri a pielii.

Mulți maeștri susțin că este destul de ușor să alegi machiajul potrivit pentru un astfel de păr. De asemenea, aproape orice haină se va combina armonios cu întregul look. De asemenea, este foarte important de reținut că această nuanță este potrivită pentru orice tip de nas și orice vârstă. În plus, toate nuanțele de culoare nisipoasă a părului nu sunt izbitoare. Iar fața ta va arăta elegant, indiferent de vârstă. Mai mult de atât, femeile trecute de 45 de ani aplicând această nuanță vor arăta mult mai tânăr și fresh.

Nuanțe de blond nisipiu: Căror femei li se potrivește acest look?

Nu este atât de greu să răspunzi la această întrebare. Depinde de stilul unei femei și de tipul de culoare a pielii, dar și de aspectul general al acesteia. Un parametru de la care stiliștii și artiștii de machiaj pornesc în timpul selecției unei imagini este forma feței. De asemenea, trebuie să știi că nu toate fetele se simt confortabil cu părul prea blond, preferând nuanțele de negru, roșu sau caștaniu. De obicei femeile calme, cu un caracter moale și pielea bronzată sunt vopsite în culoarea nisipului.

Așadar, femeile cu ochi căprui, verzi sau albaștri, cu o nuanță de piele brună, se pot revopsi fără teamă în această nuanță. Acest aspect este perfect pentru ele. Astăzi, poți obține un număr mare de nuanțe de nisip, astfel încât chiar și fetele foarte pretențioase vor găsi nuanța potrivită pentru stilul lor de viață. Cu toate acestea, ar trebui să fii atentă sau să încredințezi această muncă unui profesionist. Dacă alegi o culoare cu cel puțin un ton sub cel dorit, atunci imaginea ta cu siguranță nu va fi conform așteptărilor tale. Culoarea nisipului este potrivită pentru blondele naturale sau femeile cu păr brun.

În mod paradoxal, culoarea nisipului este una universală și individuală în același timp. Există o mulțime de nuanțe, de la cele mai deschise tonuri la bej. Fiecare femeie care vrea să abordeze acest look ar trebui să observe foarte bine diferența între ele. Toate nuanțele de culoare sunt împărțite condiționat în mai multe grupuri principale.

Grupurile principale de nuanțe de blond: Cum să-ți alegi culoarea potrivită

Cea mai populară culoare este desigur blondul nisipos. Această culoare este potrivită atât pentru fetele tinere, cât și pentru femeile în vârstă. De asemenea, această nuanță este deosebit de comună printre vedetele de la Hollywood. Nu scade din popularitate și nuanța de nisip auriu. Această culoare este aleasă cel mai adesea de fetele tinere de vârstă studențească. Nuanța nu este potrivită pentru toată lumea.

Înainte de a opta pentru o nuanță de blond, merită să iei în considerare faptul că aceeași culoare, dar de la diferiți producători poate fi foarte diferită. În plus, paleta de culori a fiecărei companii este, de asemenea, diferită. În termeni simpli, „nisipul alb” de la o firmă anume poate fi puțin mai închis decât cel de la altă marcă. Înainte de a cumpăra, nu poți ignora culoarea naturală a părului tău. Dacă culoarea ta „nativă” este caștaniu, atunci trebuie să optezi pentru vopseaua în nuanțe mai deschise.

Nuanțe de blond nisipiu sunt extrem de greu de obținut femeilor cu părul blond. Iar dacă culoarea naturală a părului este deschisă, atunci vopsirea în nisipiu va fi la fel de ușoară precum decojirea nucilor. Cu toate acestea, proprietarii unei culori închise naturale pot întâmpina dificultăți în procesul de colorare. Părul ar trebui să treacă printr-o decolorare în prealabil. Pentru a face acest lucru, trebuie să cumperi nu doar vopsea în culoarea dorită, ci și un clarificator. Astfel, înainte de a obține nuanța dorită trebuie să-ți deschizi părul întunecat trecând prin câțiva pași.

Adauga un comentariu