National

O mașină a luat foc într-o paracre din Cluj. Pompierii s-au deplasat la fața locului

Publicat: 09 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O mașină a luat foc într-o paracre din Cluj. Pompierii s-au deplasat la fața locului
În Cluj-Napoca o mașină parcată a luat loc, în această dimineață

O mașină parcată a izbucnit în flăcări, în Cluj-Napoca. Pompierii sosiți la fața locului au intervenit cu o autospecială pentru a stinge focul, eliminând probabilitate de extindere către celelalte autoturisme care se aflau în jur. Din fericire, nimeni nu a a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În Cluj-Napoca o mașină parcată a luat loc, în această dimineață. Pompierii au fost alertați și au sosit la fața locului pentru a stinge incendiul, deoarece flăcările riscau să cuprindă și celelalte mașini care erau staționate.

O mașină a luat loc în Cluj-Napoca

În această dimineață, 9 martie 2024, pompierii au fost alertați cu privire la un incendiu, izbucnit la o mașină aflată pe strada Nădăud, din Cluj-Napoca. Autovehiculul staționat a luat foc, iar flăcările puteau să se extindă și în jur, astfel că situația devea mult mai complicată pentru salvatori.

Mașina parcată s-a aprins în zona motorului, iar pompierii au intervenit cu o autospecială pentru a stinge flăcările. Din fericire, nu a existat nicio victimă care să ceară consult medical. Din primele investigații ale reprezentanților ISU Cluj, incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului.

„A fost vorba despre un autoturism staționat, care s-a aprins în zona compartimentului motor. La fața locului a acționat o autospecială pentru stingerea incendiilor, care a împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. A fost afectat compartimentul motor și bordul din habitaclul vehiculului. Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar în urma cercetărilor preliminare a rezultat faptul că, cele mai probabil, incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului.”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Un incendiu devastator a ucis un bărbat, în Bihor

În urmă cu câteva zile, un incendiu devastator a avut loc într-o locuință din localitatea Tărian, din Bihor. La fața locului a ajuns un echipaj de pompieri, iar aceștia au descoperit trupul carbonizat al unui bărbat. Din cauza vârstei înainte, a ars în flăcări, deoarece nu a reușit să iasă din casă pentru a-și salva viața.

Pompierii s-au luptat timp de zeci de minute pentru a stinge flăcările uriașe și a lichida incendiul. Bărbatul în vârstă de 80 de ani a fost scos din imobil și s-a constatat decesul.

Adauga un comentariu