Prima pagină » Cancan ultimă oră » Poveștile oamenilor care și-au găsit părinții pe Google Street View, la mulți ani după ce aceștia au decedat

Poveștile oamenilor care și-au găsit părinții pe Google Street View, la mulți ani după ce aceștia au decedat

20 mai 2021, 15:01,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

O femeie pe nume Paula Sullivan s-a hotărât, după ce a dat un tweet viral al unei fete care și-a găsit bunica pe Google Street View în ianuarie 2020, să își caute tatăl folosind aceeași metodă.

Paula, în vârstă din 23 de ani, povestește că după mai mult timp de „cercetări” în aplicația Google a reușit să îl vădă pe tatăl său.

„Am văzut replicile și atenția pe care le-a primit postarea, așa că am hotărât să încerc și eu. M-am tot jucat cu unghiurile din Street View și, până la urmă, l-am găsit pe tata plimbându-se prin fața casei”, a zis tânăra din Florida, Statele Unitele.

Ea și-a pierdut tatăl în mod neașteptat. „A fost un moment frumos și amar. M-a bucurat, dar m-a și emoționat teribil. Au trecut patru ani de când a murit tatăl Paulei și fotografia pe care ea a găsit-o pe Street View i s-a părut un mod emoționant de a-l comemora. „I-am făcut screenshot și o voi păstra pentru totdeauna”, a mai spus Paula, citată de Vice.

L-a găsit tot la patru ani distanță

Și David Fulton, 55 de ani, și-a găsit tatăl imortalizat pe Google Street View tot la patru ani de la moartea acestuia.

„Provin dintr-un orășel obscur din Idaho, numit Coeur d’Alene, așa că m-am uitat pe Street View doar din curiozitate. Și atunci l-am văzut cum stătea în fața casei”, a zis el, potrivit aceleași surse.

Chiar dacă fețele nu se văd, pentru că Google încearcă să protejeze identitatea persoanelor ale căror fețe le surprinde în fotografii, bărbatul și-a recunoscut tatăl și i s-a părut drăguț să-l vadă cum stă în fața casei ca pe vremuri.

Aceste imagini captate de Google le dau oamenilor ocazia să-și găsească rudele, prietenii și chiar și animalele de companie în mediul lor, chiar dacă aceștia au murit cu ani de zile în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *