Actualitate

Președintele Klaus Iohannis huiduit pe aeroport de sute de români! Ce s-a întâmplat – VIDEO

Publicat: 17 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Președintele Klaus Iohannis huiduit pe aeroport de sute de români Ce s-a întâmplat - VIDEO
Klaus Iohannis a fost huiduit de zeci de români

Președintele Klaus Iohannis nu stă deloc bine în sondajele de opinie, iar acest lucru se vede zi de zi. De exemplu, pe un aeroport din România, sute de români nemulţumiţi de nivelul de trai din țară dar şi de restricţiile de călătorie l-au huiduit pe președinte.

Vă aducem aminte faptul că președintele nu stă deloc bine în sondaje, la fel se întâmpla şi în sondajele instituţiei pe care o reprezintă.

Președintele Klaus Iohannis a fost huiduit de zeci de români pe un aeroport

Nemulţumiţi de condiţiile de călătorie, dar şi de faptul că țara nu merge într-o direcţie corespunzătoare, sute de români l-au huiduit pe președintele Klaus Iohannis. Totul s-a întâmplat pe un aeroport din România. Situaţia incredibilă a apărut pe Aeroportul Henry Coandă din București unde mai multe avioane au aterizat în acelaşi timp.

Deși autoritățile recomandă oamenilor să evite aglomerația, în realitate lucrurile stau cu totul altfel. Așadar, mai multe avioane au aterizat în acelaşi timp, iar zeci, poate sute de oameni s-au înghesuit în aeroport. Pe imagini se poate vedea faptul că nu se respectă nici cea mai mică măsură de distanţare fizică, iar bagajele oamenilor erau lăsate la voia întâmplării

” Lumea strigă ‘ Huuo Iohannis’, iar printre altele dădeau cu picioarele în delimitoarele pentru zonele verzi, galbene sau roșii.”

Oamenii au afirmat faptul că bagajele lor erau lăsate de izbeliște, amestecate între ele.

Administrația Prezidențială are o cotă mică de încredere printre români

Pe de altă parte, huiduielile sunt de înţeles în contextul în care Administrația Prezidențială are o mică cotă de încredere printre români. Vorbim despre faptul că, conform unui sondaj de opinie, românii plasează Administrația Prezidențială pe ultimele locuri în topul încrederii. Altfel spus, românii au putină încredere în primăriile din localităţi (45,1%), Poliţia (44%), Presa (20,4%), Preşedinţia (14,6%), Parlamentul (14%) şi Guvernul (13,4%).

 

Nici pe persoană fizică, președintele Klaus Iohannis nu stă excelent. Vorbim despre faptul că președintele mai are doar 17% intenție de vot. Asta în condiţiile în care pe primele locuri se află mai mulţi politicieni social democrați. De altfel, președintele PNL, Florin Cîțu are o cotă şi mai mică de încredere. Cum arată încrederea românilor în politicieni:

Alexandru Rafila – 37%
Marcel Ciolacu – 30%
Gabriela Firea – 28%
Mircea Geoană – 27%
Emil Boc – 27%
Raed Arafat – 26%
Nicolae Ciucă – 19%
George Simion – 19%
Klaus Iohannis – 17%
Ludovic Orban – 12%
Dacian Cioloş – 7%
Florin Cîţu – 5%
Nicuşor Dan – 4%

 

De altfel, Ludovic Orban și-a dat demisia din PNL și a anunțat recent că își va face propriul partid care se va numi Forța Dreptei.

Adauga un comentariu