National

Tânăra însărcinată, care fusese dată dispărută a fost găsită fără suflare! Ce mesaj i-a trimis iubitului ei înainte de tragedie

Publicat: 21 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tânăra însărcinată care fusese dată dispărută a fost găsită fără suflare Ce mesaj i-a trimis iubitului ei înainte de tragedie
Ana-Maria, o tânără de 19 ani din Orhei, care era însărcinată în șase luni, a fost găsită fără viață după o săptămână de căutări intense

O tânără însărcinată, dispărută de o săptămână, a fost găsită fără viață într-o fâșie forestieră. Ana-Maria, în vârstă de 19 ani și aflată în șase luni de sarcină, și-a părăsit locuința pe data de 12 aprilie, dar nu s-a mai întors acasă. Ce mesaj i-a trimis iubitului ei înainte de tragedie.

Ana-Maria, o tânără de 19 ani din Orhei, care era însărcinată în șase luni, a fost găsită fără viață după o săptămână de căutări intense.

O tânără însărcinată, descoperită moartă

Tânăra, elevă la un liceu pedagogic din localitate, dispăruse pe data de 12 aprilie, în timp ce se întorcea de la muncă. Ultimele detalii indică faptul că Ana-Maria a avut o ultimă conversație cu iubitul ei, în care acesta i-ar fi spus că a trimis pe cineva să o ducă acasă.

Tânăra a răspuns că s-a urcat în mașină. Cu toate acestea, când iubitul ei a încercat să verifice cu prietenul care trebuia să o ia, acesta a raportat că nu era nimeni la locul stabilit.

„Am sunat eu un băiat din oraș de aici și i-am zis: te rog frumos du-te și o ia pe Ana și du-o la cămin. La și 57 de minute îi scriu mesaj Anei să îmi scrie când urcă în mașină. Ea îmi scrie ‘bine’ și la și 59 de minute ea scrie: ‘eu m-am urcat’. Eu când văd mesajul pe interfață la telefon și peste 5 minute mă sună băiatul cela și îmi spune că nu e nimeni la oprire. Cum nu e nimeni dacă ea mi-a scris mesaj că a urcat în mașină și el îmi zice că eu îs aici la oprire și nu e nimeni. I-am scris repede mesaj. Am întrebat-o: ‘unde ai urcat?’. Nu a văzut mesajul. Am sunat-o pe WhatsApp, nu mi-a răspuns. Am sunat-o la număr a mers un beep și au închis cu totul”, ar fi declarat iubitul Anei, potrivit Antena 3 CNN.

Trupul neînsuflețit, descoperit la 21 de kilometri de o localitate

După o cercetare amplă, corpul neînsuflețit al Anei a fost descoperit într-o zonă împădurită, la aproximativ 21 de kilometri de localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestei tragedii.

Familia și prietenii Anei sunt profund marcați de această pierdere și caută răspunsuri în fața acestei situații tragice.

Adauga un comentariu