Local

Tânără, violată cu sălbăticie într-un apartament din Iași! Suspectul venise cu chef de sex și de scandal! Victima sărise în ajutorul celei mai bune prietene! – Update

Publicat: 29 oct. 2020
Oamenii legii au reținut pentru 24 de ore un individ de 40 de ani suspectat că ar fi violat o tânără de 20 de ani într-un apartament din municipiul Iași
O tânără abuzată sexual

Un individ de 40 de ani, Ionuț Popa, a fost reținut miercuri noaptea pentru 24 de ore, sub acuzația de viol. Ieșeanul este suspectat că, în noaptea de 25 spre 26 octombrie 2020, ar fi batjocorit o tânără în vârstă de 20 de ani. Incidentul a avut loc într-un apartament din municipiulIași, după ce individul venise să facă sex cu prietena victimei

Update: Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis joi seara propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, formulată de procurori pe numele lui Ionuţ Petrică Popă. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

O tânără de 20 de ani a fost violată cu sălbăticie, într-un apartament din municipiul Iași! Individul suspectat de comiterea faptei, Ionuț Popa, în vârstă de 40 de ani, venise în locuință pentru a face sex cu cea mai bună prietenă a victimei. La scurt timp, însă, a izbucnit un scandal, iar tânăra a intervenit pentru a aplana conflictul. Însă aceasta a fost luată cu forța și dusă într-o altă cameră de către agresor.
Fata a avut parte de o experiență groaznică, fiind batjocorită de către individul pus pe harță și cu pofte carnale. În urma incidentului, victima a mers țintă la Poliție, unde a depus o plângere cu privire la clipele oribile prin care a fost nevoită să treacă.

Ionuț Popa și un amic au mers în apartament cu chef de sex

Anchetatorii susțin că, în noaptea de 25 spre 26 octombrie 2020, Ionuț Popa a sunat o tânără de 20 de ani și a întrebat-o dacă vrea să facă sex cu el. Tânăra a încuviințat, iar ieșeanul s-a prezentat la apartamentul în care aceasta stă. Tânăra s-a trezit că, la ușă, nu era doar Popa, ci acesta adusese cu el și un amic. Tânăra ar fi fost de acord să întrețină relații sexuale cu amândoi.

Numai că, la un moment dat, dându-și seama că Ionuț Popa consumase băuturi alcoolice din belșug, tânăra a dat înapoi și a spus că nu mai vrea să întrețină relații sexuale cu el. Individul s-a enervat și, de aici, a izbucnit scandalul.

Victima a încercat să intervină în apărarea prietenei sale

În acel moment, spun surse judiciare, o altă tânără, colegă de apartament cu cealaltă, a intervenit, sperând să aplaneze conflictul. Numai că acest gest nu a făcut altcea decât să îl irite și mai mult pe Ionuț Popa.

„Suspectul a luat-o pe victimă cu forța, a dus-o într-o altă cameră, unde a întreționut relații sexuale fără consimțământul ei”, au precizat sursele amintite.

După ce și-a satisfăcut poftele carnale, individul s-a făcut nevăzut, părăsind apartamentul respectiv. Numai că, a doua zi, pe 26 octombrie 2020, tânăra care fusese siluită a mers țintă la Poliție. Acolo, partea vătămată a depus o plângere penală cu privire la clipele de groază prin care a fost nevoită să treacă. Oamenii legii au demarat cercetările și, miercuri seară, au ajuns la Ionuț Popa. Individul a fost săltat și dus la audieri. Ulterior, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Cel mai probabil, în cursul zilei de astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași vor formula o propunere de arestare preventivă pe numele individului, sub acuzația de viol. În această eventulitate, urmează ca magistrații din cadrul Judecătoriei Iași să decidă ce se va întâmpla în continuare cu individul acuzat că a siluit o tânără.

În ultima perioadă, tot mai multe femei sunt violate și maltratate de bărbați. Autoritățile recomandă ca violența domestică să nu fie trecută cu vederea, ci trebuie raportată de urgență autorităților competente. Un alt caz ajuns în presa locală este cel al unei femei care a fost maltratată cu o drujbă.

De asemenea, un individ din Iași a primit ani grei de închisoare, după ce și-a violat vecina care rămăsese văduvă.

Comentarii
  • Greu de spus ca a violat-o…. simpla logica…ca a dat acceptul telefonic pentru sex,..ca a mai venit cu altcineva,…ca a acceptat pe amandoi,….Pai de ce ai deschis usa,.. a stricat „curvarul” usa si a intrat? Fetelor, gasiti-va un serviciu onorabil! Asta cu sexul creaza pina, la urma, probleme.

  • Politistii ieseni l-au retinut aseara pe Ionut Popa in varsta de 40 de ani, un personaj apropiat al fratilor Corduneanu pentru savarsirea infractiunii de viol. Barbatul ar fi violat o femeie de doua ori in noapte 25-26 octombrie a.c. S-ar parea ca victima este o prostituata dar Popa ar fi intretinut acte sexuale cu aceasta fara consimtamant. Procurorii vor cere astazi judecatorilor sa incuviinteze arestarea pentru o perioada de 30 de zile a lui Ionut Popa.

  • Ăștia care comentați ,violul înseamnă să întreții relații sexuale fara consimțământul celuilalt ,nu contează că e curva ,prostituata sau altceva ,e I’m și are drepturi ,dacă un animal nu înțelege cînd i se spune că nu mai vrea ,atunci sa stea la pușcărie ca să învețe ce înseamnă consimtamint !!

  • Asta din Proxenet in Germania care avea grija de femeile lui Vasilica Coordoneanu, acum a ajuns violator ,își merită soarta domnul Popa Ionuț asta care și-a violat și nepotul!!!

Adauga un comentariu