Local

Traficul din zona Bucium îngreunată de nepăsarea autorităților locale! Un canal împiedică bunul mers al circulaţiei – GALERIE FOTO

Publicat: 27 ian. 2021
Un indicator și un canal lăsat de izbeliște îngreunează traficul de pe Bucium
Un indicator și un canal lăsat de izbeliște îngreunează traficul de pe Bucium. Autoritațile din Iași nu i-au nicio măsură cu privire la fluidizarea traficului

Indolența de care dau dovadă autorităţile este una crasă! Vorbim despre traficul din Bucium care este şi aşa sufocat dar care are devine si mai sufocant din pricina faptului că şoferii sunt nevoiți să ocolească un canal lăsat de izbeliște în mijlocul drumului.

Un banal canal poate face diferenţa dintre un trafic mai fluidizat şi unul sufocat. Vorbim despre faptul că în aceste momente, în zona Bucium se află acest canal care pune mari semne de întrebare.

Canalul cu pricina are mai multe semne de circulaţie aferente, în jurul lui, iar şoferii trebuie să îl ocolească. Ori această procedură sufocă traficul din zonă. Canalul cu pricina este lăsat de izbelişte de mai bine de o săptămână.

În loc să găsească o soluţie rapidă de a rezolva problema, autorităţile s-au mulţumit cu faptul că respectivul obiect este semnalizat corespunzător.

Probleme eterne pentru traficul de pe Bucium

Situaţia traficului de pe Bucium nu este una recentă. De ani de zile, autorităţile dau din umeri atunci când sunt luate la întrebări de șoferii care, pe bună dreptate, sunt nervoşi pentru că pierd zeci de minute pentru a traversa o zonă de câteva sute de metri.

Reporterii BZI.RO au tras în repetate rânduri un semnal de alarmă mai ales că tot mai mulţi dintre cititorii noştri au scris pe adresa de email a redacţiei spunând că această situaţie este eternă.

Comentarii
Adauga un comentariu