National

Trei persoane au murit înecate după ce s-au rostogolit cu mașina într-un şanţ plin cu apă, în Satu Mare – FOTO

Publicat: 23 dec. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Trei persoane au murit înecate după ce s-au rostogolit cu mașina într-un şanţ plin cu apă în Satu Mare - FOTO
Trei persoane au decedat în urma accidentului

Două femei și un adolescent au murit înecați, după ce s-au răsturnat cu mașina într-un șanț plin cu apă, în Satu Mare. Fiica de 17 ani a fost singura care a supraviețuit și a cerut ajutor.

Femeia în vârstă de 40 de ani circula pe DJ 109 L, iar în acea porțiune de drum șoseaua era în aliniament.

Inexplicabil, ea a părăsit partea carosabilă în stânga direcției de mers și a plonjat într-un canal care era plin cu apă.

Din păcate, femeia de la volan, mama acesteia, o femeie în vârstă de 70 de ani și fiul femei, în vârstă de 13 ani, au murit înecați.

Doar fiica femeii, în vârstă de 17 ani, a reușit să iasă din autoturism și a cerut ajutor.

Potrivit primelor informații, familia se îndrepta spre o biserică din localitatea Tur, unde urmau să participe la o slujbă.

La fața locului au ajuns polițiștii care au demarat o cercetare criminalistică la fața locului pentru a încerca să explice cum s-a produs acest tragic eveniment rutier.

Fata, în vârstă de 17 ani, a fost preluată de echipajele medicale și a fost transportată la spitalul din Satu Mare.

După ce își va reveni, polițiștii vor încerca să discute cu ea pentru a afla exact ce s-a întâmplat în momentul în care s-a produs tragedia.

Reamintim că, în această dimineață a avut loc un accident auto în Constanța. Accident grav pe DN22, în Constanța, între un microbuz și un autoturism.

Accident grav pe DN22

Accidentul a avut loc DN 22 Ovidiu – Mihai Viteazu, în zona localității Piatra, județul Constanța.

Potrivit primelor informații, un microbuz și un autoturism au fost implicate, 7 persoane fiind rănite.

Patru persoane sunt duse la spital, însă echipajele medicale încă evaluează victimele găsite la locul accidentului.

Resursele de intervenție au fost mobilizate imediat, inclusiv echipaje de la Saj B2, Saj C2, 2 echipaje Smurd B și autospecială pentru transport personal şi victime multiple.

De asemenea, la intervenție s-au deplasat și echipajele Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pentru a efectua cercetarea la fața locului și a căuta indicii despre modalitatea de producere a accidentului.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit temporar pe DN 22 Ovidiu – Mihai Viteazu, în zona localității Piatra, județul Constanța, după ce un autoturism și un microbuz, cu 7 pasageri, au fost implicate într-o coliziune.

În urma accidentului, pasagerii din microbuz primesc îngrijiri medicale la fața locului, urmând să se stabilească dacă este necesar transportul la spital”, potrivit Infotrafic.

„La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 7.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 22 s-a produs un accident rutier.

Din primele informații rezultă că impactul s-ar fi produs între un autoturism și un microbuz în care s-ar fi aflat 7 persoane.

În urma accidentului rutier, acestea ar fi fost ușor rănite. Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare, traficul fiind blocat.

Comentarii
Adauga un comentariu