National

Un vrâncean se crede Dumnezeu: Acum iau medicamente, dar când nu voi mai lua, mă voi dezlănţui. Acum sunt controlat, nu e timpul

Publicat: 27 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Convingerea sa că este chiar Dumnezeu l-a dus în situația de a fi obligat la urmarea unui tratament de specialitate. Un vrâncean în vârstă de puțin peste 30 de ani propovăduiește pe rețelele sociale venirea judecății de apoi, în calitate de trimis al divinității pe pământ.

Atât profilul de pe Facebook, cât și pagina cu numele său sunt urmate de explicația: „…este Iisus Hristos”. Nu îi lipsesc adepții, dar sunt într-adevăr și unele persoane care încearcă să îl lămurească asupra realității, fără a avea prea mult succes.

„DUMNEZEU…01.01.2012.VENIȚI DUPĂ MINE ȘI VEȚI DUCE VIAȚĂ DUHOVNICEASCĂ ȘI CREDINȚĂ ADEVĂRATĂ CU MARI LACRIMI, CÂND VA VENI POTOPUL ȘI VĂ VOI PURTA ÎN CORABIA MEA ȘI ÎN CREDINȚA MEA VINDECATĂ ȘI ADEVĂRATĂ.00407…

AM SĂ FAC MINUNI CÂND O SĂ VREAU EU NU VOI. NU A VENIT TIMPUL,TREBUIE SĂ ÎMI VINĂ ȘI PUTEREA DIVINĂ

ACUM SUNT SUB TRATAMENT DE LA PSIHIATRIE IAU PASTILE ȘI FAC INJECȚIE. DAR CÂND O SĂ INTRE BULETINELE CU CIP NO SĂ MAI IAU TRATAMENT ŞI ATUNCI AM SĂ MĂ DEZLĂNȚUI. ACUM SUNT CONTROLAT NU E TIMPUL TREBUIE SĂ MAI AȘTEPTĂM SĂ PROPĂVĂDUIESC”, sunt doar câteva dintre răspunsuri, potrivit stireadefocsani.ro.

Adauga un comentariu