Cancan

Vlăduța Lupău și familia ei au trăit un șoc imens. Pe TikTok au circulat informații potrivit cărora artista a murit

Publicat: 26 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vlăduța Lupău și familia ei au trăit un șoc imens. Pe TikTok au circulat informații potrivit cărora artista a murit
Vladuta Lupau a avut o prima reactie dupa ce s-a spus pe TikTok ca ar fi murit

Clipe grele pentru Vlăduța Lupău și familia ei după ce pe platforma TikTok s-a spus că artista a murit. Șocul a fost și mai mare, mai ales atunci când și rudele ei au aflat de această informație care este, de altfel, total neadevărată.

Cântăreața a vrut însă să își liniștească urmăritorii de pe rețeaua socială și a spus că se simte bine și că nu are nicio problemă.

Vlăduța Lupău, prima reacție după postările de pe TikTok

Cântăreață de muzică populară a reacționat extrem de dur după postarea de pe celebra rețea de socializare.

”Știam că pe Tik Tok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe Tik Tok și, din păcate, am impresia că e un vreun copil. Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir. Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devine bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă”, este mesajul transmis de Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău, foarte activă pe rețelele de socializare

Îndrăgita artistă de muzică populară are o relație specială cu fanii ei mai ales prin intermediul rețelelor de socializare. Totodată, ea postează destul de des poze și noutăți pe contul de Instagram, având o comunitate destul de insemnată. Astfel, Vlăduța Lupău are nu mai puțin de 485 de mii de fani pe Instagram și peste 850 de mii de aprecieri pe Facebook.

Iar pe lângă toate acestea se adună și milioanele de vizualizări pe care le fac piesele ei pe contul de YouTube. Și totuși, artista a avut și ea de suferit din punct de vedere profesional, ca marea majoritate a artiștilor, în perioada cu restricții din pandemie. Însă acum lucrurile par să se îndrepte.

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț, două artiste de top din România

Cunoscute de public pentru piesele lor și aparițiile la tv, Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț sunt două cântărețe de succes. Dacă la început pasiunea pentru muzică le-a unit, se pare că ulterior relația lor s-a schimbat.

Chiar dacă acestea au legat o frumoasă prietenie, fiind și rude, un conflict avea să le transforme în rivale.

La doar 30 de ani, Vlăduța Lupău are deja o carieră de succes și mulți admiratori.

Cântăreața de muzică populară și moderatoare de emisiuni s-a făcut remarcată nu doar prin frumusețe, ci și prin talent și multă muncă. Prima sa apariție pe scenă a fost la 4 ani și de atunci artista a știut că muzica va fi cea care îi va schimba viața.

Cu toate acestea, viața frumoasei artiste nu a fost una liniștită. Vlăduța Lupău a avut parte de o poveste de dragoste tumultoasă alături de fotbalistul Adi Rus, cu care s-a căsătorit.

Adauga un comentariu