Cancan ultimă oră

Vlăduța Lupău și fiul ei s-au mutat la București pentru câteva zile 

Publicat: 04 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vlăduța Lupău și fiul ei s-au mutat la București pentru câteva zile 
Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru prima dată în vara acestui an, moment în care viața lor a căpătat alt sens

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru prima dată în vara acestui an, moment în care viața lor a căpătat alt sens.

Atunci vedeta a adus pe lume un băiețel, minunea, așa cum își numește ea sarcina, venind după alte două pe care le-a pierdut de-a lungul relației cu fotbalistul.

Vlăduța Lupău și fiul ei s-au mutat la București pentru câteva zile

Iar de când au un copil, totul se învârte numai în jurul lui Iair. Și, chiar dacă are doar câteva luni de viață, băiatul cuplului-vedetă a parcurs deja multe drumuri.

Prin țară, unele chiar lungi, cu mașina, iar acum mai are parte de o premieră.

Vlăduța Lupău a anunțat seara trecută că și-a făcut bagajele și a plecat de acasă doar cu fiul ei.

Ea și Iair au zburat împreună, pentru prima dată, cu avionul de la Cluj la București, ceea ce i-a dat mari emoții.

”Vreau să vă spun că eu împreună cu dumnealui plecăm la București imediat. Așa că, nu știu cum va fi, cum nu va fi, dar stăm acolo câteva zile.

Sperăm să ajungem cu bine, am emoții”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

La scurt timp, când s-a văzut ajunsă în București și s-a cazat cu fiul ei la unul dintre cele mai de lux hoteluri, cântăreața a venit spre fanii ei cu mai multe detalii legate de plecarea lor subită de acasă.

Cântăreața mărturisește că a ales să își ia fiul cu ea în deplasare pentru că va sta la București câteva zile și nu-și dorea să fie despărțiți atât de mult timp, mai ales că trebuie să-l și alăpteze.

Dar și mai mult decât atât, soția lui Adi Rus a vrut să profite de aceste zile pe care le va petrece doar cu fiul ei pentru că, așa cum îi arată agenda de evenimente, în curând va pleca în America, acolo unde Iair nu o va putea însoți.

”Am venit cu Iair pentru că o să stau până miercuri în București și nu puteam să-l las așa mult timp fără mine. Mai ales că luna asta am să plec și în America pentru câteva zile…”, a scris artista în mediul online.

Adauga un comentariu