Local

Parcarea subterana de la Palas atrage soferii ieseni cu abonamente convenabile – FOTO

Publicat: 22 apr. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Ansamblul Palas a lansat cel mai avantajos abonament de parcare din Iasi @ Soferii care vor sa beneficieze de avantajele imensei parcari subterane din centrul orasului pot opta pentru abonamente începând de la doar 70 de lei pe luna @ Investitia de peste 70 milioane de euro atrage zilnic aproape 4.000 de soferi

Parcarea subterana de la Palas, cea mai mare si mai moderna constructie de acest gen din Romania, este din ce in ce mai folosita de soferii care cauta un loc de parcare in centrul orasului. Numarul mare de clienti vine si dupa ce administratia ansamblului a gândit un abonament de parcare foarte convenabil, cu preturi de la 70 de lei pe luna.
„Avantajele cardului de abonament se vad in primul rand prin economiile financiare facute. Posesorul cardului are acces non-stop în cadrul parcarii Palas, în orice zona si la orice nivel, în limita locurilor disponibile, indiferent de numarul de intrari si iesiri din parcarea subterana. Cardul poate fi transmisibil. In al doilea rand, exista o economie de timp, pentru ca, folosind acest card, abonatii nu trebuie sa mai mearga la automatele de plata pentru a achita contravaloarea tichetului de parcare”, explica oficialii Palas Iasi.
Pretul standard al unui abonament este de 140 de lei pe luna cu TVA-ul inclus. Însa, clientii Palas Mall care fac dovada ca au facut cumparaturi în valoare de 1.000 de lei într-o luna beneficiaza de un discount de 50 %, pretul scazând astfel la 70 de lei.

Angajatii firmelor si institutiilor din centru si-au facut abonamente

Imensa parcare din centrul Iasului este folosita zilnic de peste 4.000 de conducatori auto. Printre soferii care si-au facut abonamente, se numara, pe lânga angajatii din ansamblu, numeroase persoane care lucreaza sau desfasoara activitati la institutiile publice din apropierea Palas, dar si societatile comerciale din vecinatate. Chiar si locatarii blocurilor din preajma ansamblului au fost atrasi de cea mai ieftina parcare din oras raportat la conditiile oferite: securizata, cu supraveghere video si ferita de intemperii. Pentru toate aceste facilitati, soferii platesc unul dintre cele mai mici tarife din oras, de numai 2 lei ora de stationare.

„Faptul ca angajatii firmelor din proximitatea ansamblului, precum si locuitorii din zona au optat pentru abonamente, reprezinta o dovada în plus ca parcarea Palas era deosebit de necesara”, mai spun oficialii ansamblului Palas.

Constructia subterana este prevazuta cu o iesire pietonala spre principalele institutii de stat din centrul orasului, permitând astfel accesul facil celor care lucreaza sau îsi rezolva diverse probleme în aceasta zona. Suprafata parcarii subterane este de peste 120.000 mp si are capacitate de circa 2.500 de locuri, fiind cea mai mare din Romania si singura care beneficiaza de sistem de management inteligent de ghidare a soferilor spre locurile libere prin tabele electronice cu afisaj în timp real si indicatoare electronice. Investitia totala este în valoare de circa 73 milioane de euro.

Adauga un comentariu